Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaşlar hepinize merhaba. bende sitede yeniyim. yaklaşık 8 yıl oldy grafik ile ilgilenmem. son 3 yıldır profosyonel olarak yapıyorum. aranızda olmak güsellll :smile:
arkadaşlar hepinize merhaba. bende sitede yeniyim. yaklaşık 8 yıl oldy grafik ile ilgilenmem. son 3 yıldır profosyonel olarak yapıyorum. aranızda olmak güsellll :smile:
hoş geldin aramıza iyi forumlar dilerim ama önce forum kurallarını ve kullanım kılavuzunu okumanı öneririm. Ayrıca gruplarımıza bir göz at!Özellikle Türkçemiz kimliğimizdir grubumuza davetlisin :wink: Paylaşımlarını sabırsızlıkla bekliyoruz Saygılar
hoşgeldin...bu arada bende yeniyim...bende grafik tasarım ve fotoğrafçılık okuyorum... 2 yıldır bu işi yapyorum...ama iyi olduğumu söylüyolar...hedefim atv yi ele geçirmek....
hoşgeldin...bu arada bende yeniyim...bende grafik tasarım ve fotoğrafçılık okuyorum... 2 yıldır bu işi yapyorum...ama iyi olduğumu söylüyolar...hedefim atv yi ele geçirmek....
sende aramıza hoş geldin prensen ama atv de çalışmış ve kendimi zor dışarı atmış biri olarak , aman sakın haaa diyorum başka bir şey demiyorum :emo1: bence sen kendine başka bir hedef belirle,valla yazık edersin kendine Müsait bir zamanda ben sana atv yi anlatırım istersen :wink: Saygılar