Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Herşeye rağmen..

Safari

♾️Grafik Gurusu♾️
adszot7.jpg

Herşeye Rağmen Şanslı Biriyim Ben.!
Bakmayın, yazılarıma sinmiş hüzne.

Avuçlarımdan umuda uçan kelebek..

Hiç ağlamadığımdan değil; çok akıttım gözyaşımı içime.
Hiç kaybetmediğimden değil birini.Çok yandım ciğerimden.Baktığım her yere, sevdiklerimin yüzünü kazıdı hasret.

Yıldızlarla doluydu gökyüzüm; kapkara bir boşluk bıraktılar kayanlar. Bir daha asla dolduramadım.

Gidene soramadığımdan, kalanın ıstırabı daha çok sandım.
Hiç ihanete uğramadığımdan da değil; yarası her zaman taze, birkaç hançerle dolaştım durdum sırtımda; hem öfkelendim, hem anlamsız geldi kızmak.

Herkesten farklı değildi başımdan gelip geçenler.
Herkes kadar ağladım, herkes kadar yandım.
Acısız olmuyordu ki hayat!
Ağlamaktaydı bereket, yağmurda ıslanmadan yeşermiyordu ki toprak!

Bakmayın, yazılarıma sinmiş hüzne.
Mutlu bir çocuktum ben!
Kalabalık bir ailenin sevgisiyle büyümüştüm. Bir sürü arkadaş, bir sürü oyun..kuyruğuna tutunmuştum kırmızı bir uçurtmanın.
Hayat hep veriyordu, alacağı günleri hiç düşünmemiştim.

Sancılıydı ilk gençlik!
Şimdiki hüzünlerimle, o zamanları karşılaştırdığımda, çocukluk deyip geçiyorum.
Ah, nerdesiniz 17lik dertlerim!

On yedimde başlamıştı hayatla kavgam.
Artık sadece, tartışıyoruz.

Acıya alıştığımı söyleyemem hala; hele, nasır tuttuğunu kalbimin.
Unutmayı becerdiğimi de söyleyemem; asla unutamadım, kusurluydu hafızam; almayı biliyordu da silmeyi, asla!
İyi ki hatırlıyorum!

Yaşamımdan çıkanlara kızmıyorum; öğrettikleri her şey için minnettarım. Bir zamanlar, doyasıya güldüğümüz içindi uğurlarken akıttığım göz yaşlarım..Paylaştıklarımız kadar değerliydiler.
Paylaşamayacaklarımızın adıydı hasret!

İhanete de alışamadım elbette; ama, edenlere de eyvallah! Kir tutsa da kin tutmaz yüreğimiz. Az şey sayılmaz, utanmayı bilmeyenden öğrendiğim; sırf bu nedenle bile affedebilirim.
Bakmayın, yazılarıma sinmiş hüzne....
Şanslı biriyim ben!
Mükemmel bir anne-baba; harika kardeşlerimle; hem büyük, hem mutludur ailem!

Eski-yeni fark etmez; hem köklü, hem sınanmıştır dostluklarım!
Kolay yere gelmez sırtım; ne yaparsa yapsın, kolay vazgeçmem hayattan!

Kokladığım gülleri, teker teker solduracak biliyorum. Asla hazır olamayacağım acıya; ama, çekmeyi de öğrendim artık. Bütün duyularım açık, elimde suyum, yüreğimde umut, güllerimin yanındayım.

Az şey midir, biteceğini bildiğin bir hayatı son nefese kadar paylaşmaya hazır olmak.
Ve baş kaldırmak ölüme, sonsuza kadar, sevip hatırlayarak..

Zaman bir değirmen; keder girer, hüzün çıkar kapıdan..
Ben de toy girip, olgun çıktım içinden..
Bakmayın dertlenip içlenmeme; yağmur yağar, toprak kokarım; güneş açar, çiçek kokarım!

Sadece, Güneşli günlerde kalem oynatmaz yürek!

Alıntı

Benzer konular

kasta095

👑Efsanevi Grafiker👑
Bakmayın dertlenip içlenmeme; yağmur yağar, toprak kokarım; güneş açar, çiçek kokarım!

duyguları dolu bir paylaşim:) nefes alıp işlerimize tekrar dönebiliriz.. en azında işlere mola verdıkten sonra hayatımızı düşünebiliyoruz, yaşıyoruz, duygularımız vari robot değiliz.................. her şey elimizde hiç kimse fakir değil.............. hayat, yaşam en büyük zenginlik budur.............

Safari

♾️Grafik Gurusu♾️

duyguları dolu bir paylaşim:) nefes alıp işlerimize tekrar dönebiliriz.. en azında işlere mola verdıkten sonra hayatımızı düşünebiliyoruz, yaşıyoruz, duygularımız vari robot değiliz.................. her şey elimizde hiç kimse fakir değil.............. hayat, yaşam en büyük zenginlik budur.............

Teşekkür ederim yorumun için..

Her satırını ayrı ayrı çerçeveletip ruhumun duvarına asmak istiyorum..

Ebru ANIL

🏆Pro Tasarımcı🏆
paylaşımın için çoook teşekkürler

Herkesten farklı değildi başımdan gelip geçenler.
Herkes kadar ağladım, herkes kadar yandım.
Acısız olmuyordu ki hayat!
Ağlamaktaydı bereket, yağmurda ıslanmadan yeşermiyordu ki toprak! :disappoint:​

blueden

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
....
"Yıldızlarla doluydu gökyüzüm; kapkara bir boşluk bıraktılar kayanlar. Bir daha asla dolduramadım.

Asla unutamadım, kusurluydu hafızam; almayı biliyordu da silmeyi, asla!
İyi ki hatırlıyorum! "

....

Herkesin içinde bir parça bulup seçebileceği bir oyun gibi adeta... :)

Dertsiz insan yok aslında, derdini yutan insan var :) Ama boğazına düğümlenirse yaşanılan an, ne kadar rahat yutabilir ki o lokmayı?
Bir resim bitmeden ağlayacak mı gülecek mi bilemeyiz, bir fotoğraf çekilirken duyguları göremeyiz, bir yürek de birini severken, diğerini sevemeyiz, ama her gülmecenin sonu hüzünle biter, bitmeyen tek gerçek yaşanmışlıklardır.
Gitmek kolaydır arkana bakmaksızın; gökyüzünde yıldız olmaktan vazgeçmek, geride kalan herşey kapkaranlık olsada kalan izler beyazdır. Sadece kirlenir gri olurlar, bunu acımadan yaparlar... Çünkü her renk siyahtır farkındadırlar :)Herşeye ragmen Rotasını şaşırmış bir gemi gibi hayat, rüzgar nereye çekerse o oraya gider, fırtınalara ve dalgalara inat =)

Teşekkürler paylaşım için :)

Son düzenleme:

Safari

♾️Grafik Gurusu♾️
....
"Yıldızlarla doluydu gökyüzüm; kapkara bir boşluk bıraktılar kayanlar. Bir daha asla dolduramadım.

Asla unutamadım, kusurluydu hafızam; almayı biliyordu da silmeyi, asla!
İyi ki hatırlıyorum! "

....

Herkesin içinde bir parça bulup seçebileceği bir oyun gibi adeta... :)

Dertsiz insan yok aslında, derdini yutan insan var :) Ama boğazına düğümlenirse yaşanılan an, ne kadar rahat yutabilir ki o lokmayı?
Bir resim bitmeden ağlayacak mı gülecek mi bilemeyiz, bir fotoğraf çekilirken duyguları göremeyiz, bir yürek de birini severken, diğerini sevemeyiz, ama her gülmecenin sonu hüzünle biter, bitmeyen tek gerçek yaşanmışlıklardır.
Gitmek kolaydır arkana bakmaksızın; gökyüzünde yıldız olmaktan vazgeçmek, geride kalan herşey kapkaranlık olsada kalan izler beyazdır. Sadece kirlenir gri olurlar, bunu acımadan yaparlar... Çünkü her renk siyahtır farkındadırlar :)Herşeye ragmen Rotasını şaşırmış bir gemi gibi hayat, rüzgar nereye çekerse o oraya gider, fırtınalara ve dalgalara inat =)

Teşekkürler paylaşım için :)
Bu Mükemmel yoruma diyecek birşey bulamıyorum..