Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Heryer Işık :)

rao322

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Bu çalışmada hiç brush yok, ama alttakinde var :):):)

2165.jpg

2176.jpg

rao322

🏅Acemi Tasarımcı🏅
ah, ne güzelde demişsiniz VASAT diye,

acaba insanlar vasatı ne kadar tanıyorlar @_@

mrt syr

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
madem birşeyler paylaşıyorsunuz eleştirilere açık olmak zorundasınız bana göre iyi bir çalışma değil özellikle ilki

rao322

🏅Acemi Tasarımcı🏅
ismini anlayamadığım hanımefendi, yanlış anladınız galiba, ben her daim eleştirilere açığımdır.
buradada size karşı bir sitem hareketinde bulunmadım :) isterseniz sadece KÖTÜ deyin gene içimde bir ters tepki oluşturacak kıpırtılar meydana gelmez... seçicisiniz belli, yorumlarda dürüst olabilmek zordur. tebrik ediyorum.

mrt syr

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
1. si yazan başlık ismim değil :) 2. si yaptığım yorum üzerine çıkıştığınız için demiştim

tunaozm

🏅Acemi Tasarımcı🏅
bence gayet güzel olmuş tebrik ediyorum ve "mrt syr" adlı üyeyi kabalığı yüzünden kınıyorum.

atomium

🏅Acemi Tasarımcı🏅
ben özellikle 2. çalışmanın çok basit bir iş olduğunu söyleyemem belliki emek verilmiş. ben çok beğendim şahsen ellerine sağlık..

seventh

🏆Pro Tasarımcı🏆
ben de ikinciyi beğendim
emeğinize sağlık

rao322

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Teşşekür ederim arkadaşlar. :)

bygrafikir

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
güzel çalışmalar emeğinize sağlık

Hugareva

♾️Grafik Gurusu♾️
biraz daha şaşırtıcı şeyler deneyin , çalışmanızı gördüğümüz zaman "aa ne güzel " veya " nasıl yapmış?" gibi şeyler sorabilelim. Daha güzel kompozisyonve kurgular yaratacağınızı düşünüyorum. çalışmalarınızda başarılar

(ayrıca "vasat" diye bir eleştiri veya yorum yoktur, bana göre eleştiri açıkları günyüzüne çıkarırken onların nasıl giderebileceğinide anlatabilmektir)

rao322

🏅Acemi Tasarımcı🏅
biraz daha şaşırtıcı şeyler deneyin , çalışmanızı gördüğümüz zaman "aa ne güzel " veya " nasıl yapmış?" gibi şeyler sorabilelim. Daha güzel kompozisyonve kurgular yaratacağınızı düşünüyorum. çalışmalarınızda başarılar

(ayrıca "vasat" diye bir eleştiri veya yorum yoktur, bana göre eleştiri açıkları günyüzüne çıkarırken onların nasıl giderebileceğinide anlatabilmektir)

tesekkur ederim anlayisin ve yorumun icin bunu ben 1 sene once yapmstm ozamanlar boyle seyleri daha yeni ogreniyordum basit oluyordu dogal olarak ozamandan bu yana degisen seyler oldu tabi :D

sero swordson

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
ikinci çalışma çok iyi tebrikler. nasıl yaptın?
böyle enerji topları falan yapmak istiyorum ama nerdeeeee...
tebrikler...

gnrglr

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.twitter.com
belki mükemmel derecede iyi değiller ama belli ki emek var. emeğine sağlık. 2. si hoşuma gitti.