Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

"horse" LOGO

Cahit GÜLDEN

Eğitimci Grafiker
♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.cahitgulden.com
horse2lz8.jpg

Serbest bir logo tasarımı aynı zamanda bir font araştırması.

Benzer konular

limitsizim

🌱Yeni Üye🌱
Hocam amacına yakın ve hoş ama şunlarıda belirteyim at başı kullanmak basit denmez ama çogu insanın aklına gelebilir bide yazı tipi oalrak font laştırcaksanız küçük oalrak biraz karmaşalı olur ama fikir ve amaç çok yaklaşılmış güzel bence...

Cahit GÜLDEN

Eğitimci Grafiker
♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.cahitgulden.com
Hocam amacına yakın ve hoş ama şunlarıda belirteyim at başı kullanmak basit denmez ama çogu insanın aklına gelebilir bide yazı tipi oalrak font laştırcaksanız küçük oalrak biraz karmaşalı olur ama fikir ve amaç çok yaklaşılmış güzel bence...

Çoğu insanın aklına gelebilecek ama çoğu insanın yapmayı akıl edemediği birşeyi bulmak değilmi amacımız.:))
Fontlaştırmaya gelince tamamen sizinle aynı fikirde olduğum için daha ileriye gitmedim.

miço

🌟Usta Tasarımcı🌟
hocam ellerine sağlık çok hoş olmuş

Jakoben

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Eger logo ise at figürünü secilecek tekbir harfte kullanmak daha dogru olmazmı.Son harfte örnegin.. Güzel Fontmus hocam..

grafikci

🏅Acemi Tasarımcı🏅
ellerinize saglik gayet güzel olmuş.

murattt

🏅Acemi Tasarımcı🏅
çahit abi bir yorum yapacak olursam hoş olmuş evet ama atın kafası aşağıya doğru olması bezdikleri yorgun olduklarını çağrıştırdı bana yoksa logo çok güzel at yerine başka bişey kullanabilirdiniz iyi çalışmalar

elifcik

🌟Usta Tasarımcı🌟
hocam çok hoş küçük yazı olarak karşık olurdu arkadaşında dediği gibi ama tek bir harfin üzerinde bile oynandığında güzel logo tasarımları çıkabilir elinize fikrinize sağlık hocam:D

muss

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
çok tatlı olmuş eline sağlık

Jidota

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Emeğinize sağlık hocam.Fikir ve yaklaşım bence çok yansıtılmış.Bir font olarakda logo olarakda.Başarılar...

Cahit GÜLDEN

Eğitimci Grafiker
♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.cahitgulden.com
çahit abi bir yorum yapacak olursam hoş olmuş evet ama atın kafası aşağıya doğru olması bezdikleri yorgun olduklarını çağrıştırdı bana yoksa logo çok güzel at yerine başka bişey kullanabilirdiniz iyi çalışmalar

Bu tesbitin üzerine, gözlem üzerine konuşalım biraz.
Bir tasarımcı çok iyi bir gözlemci olmalıdır. Doğayı, insanları, toplumu herşeyi çok iyi gözlemlemelidir. Bir baskı çalışması nedeniyle bende bir aralar atları ve binicileri epey bir müddet gözlemledim. Bu gözlemlerinden çıkan bir sonuç nedeniyle atların kafasını bu şekilde yaptım.
Gözlemim şuydu: Yerinde duramayan bir at ve üzerinde bir binici düşünün, atın bacakları devamlı hareket halinde, üzerindeki binici atın dizginlerine asılıyor atı durdurmak için, atın kafası bu müdahaleden göğüslerine doğru eğiliyor. Bir kinetik enerji var, sanki dizginleri bırakınca ok gibi fırlayacak gibi.

Gözlem arkadaşlar gözlem çok önemli...........bu bir logoda olsa....

mavitayfa

🏆Pro Tasarımcı🏆
Bence atların başlarının eğik oluşu onlara daha asil bi hava katıyo -ve ayrıca daha estetik gözüküyolar (eğim - kıvrım)
Çalışmanızda da çok hoş durmuş bu görüntü + tebrikler:)

generation

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Bence o harfine yada h harfine o hareketi verip diğerleri düz yazı olsaydı ii olurdu.Her harfte at çizgisi biraz okunuşu bomuş benim nacizane fikrim...

seher

🏅Acemi Tasarımcı🏅
font olark iyi

sibelsu

🏅Acemi Tasarımcı🏅
bence de çok hoş olmuş ellerinize sağlık

freeshadow

🌱Yeni Üye🌱
Elinize Sağlık

Elinize sağlık hocam hoş ve zarif bir çalışma olmuş:)

casanova

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Cahİt Abİ SÜpersİn Yİne KonuŞturmuŞsun