Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Hoş Geldin Ey Şehr-i Ramazan

evinamin33

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.emirgrafik.com
graphic1e.jpg

Benzer konular

karakura12

🌟Usta Tasarımcı🌟
Güzel çalışma fakat yazıyı daha okunabilir yapmalısın ve davulda hata var.
Davulu biraz küçültüp yukarı kaldırmalısın kolay gelsin ;)

vasili_zaitzev

🏆Pro Tasarımcı🏆
Bence de yazının okunulurluğunu artırmalısın.Kırmızı da çok fazla geldi bana.eline sağlık ;)

evinamin33

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.emirgrafik.com
yaw arkadaşlar bu normal bir yazı fontu değil öle bir font yok zaten çizim bu noktalarla yapıldığı için tam okunaklı olmaz ama anlaşılırdır. minareler arasına asılan ışıklandırmanın temsili örneğidir. bu grafik maatbaada basılacak okunaklı olur çok büyük olmasına gerek yok. yorumlarınız için teşekkürler

pomax

🌱Yeni Üye🌱
Kardeşim ellerine sağlık çok güzel olmuş; senden mümkünse sahnenin iki tarafındaki perdeleri kullanmak için isteyebilir miyim...

baranbeyy

🌟Usta Tasarımcı🌟
yaw arkadaşlar bu normal bir yazı fontu değil öle bir font yok zaten çizim bu noktalarla yapıldığı için tam okunaklı olmaz ama anlaşılırdır. minareler arasına asılan ışıklandırmanın temsili örneğidir. bu grafik maatbaada basılacak okunaklı olur çok büyük olmasına gerek yok. yorumlarınız için teşekkürler

yazı fontu konusuna katılıyorum.amacına uygun olmuş. Şu yaazı okunaklı değil lafına takılıp kalmayalım. istersen ne kadar okunaklı olursa olsun muhakkak bu yorum gelir ve ben yoruma sinir olurum. yazının okunaklı olması tabelada olması gerek matbuuda şart deiil

merveofset

🌱Yeni Üye🌱
ey şehri ramazan yerine ya şehri ramazan daha isabetli olurdu. banada böyle bi perde lazımdı davulcu ordan atıp cdr olarak bana gönderirsen ne iyi olurdu ama :D:smile:

FatihDora

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.fatihdora.com
Bende beğendim gerçekten güzel olmuş ama yazı arka planda kalmış :)

eline sağlık

hllyyc

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.grafiking.com
Arkadaşım bu çalışma; davulcunun yanında ağzı açık bir ramazan paketi ile ey şehri ramazan yazısının üstüne kocaman elips halinde bir logo koyulmuş ve Gaziantep 'te faaliyet gösteren 15 şubeli bir AVM nin ramazan için hazırlattığı bilboardlar halinde şehrin dört bir yanında yayınlanmış durumdaa...haberin varmı ?

hllyyc

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.grafiking.com
:)
Arkadaşım bu çalışma; davulcunun yanında ağzı açık bir ramazan paketi ile ey şehri ramazan yazısının üstüne kocaman elips halinde bir logo koyulmuş ve Gaziantep 'te faaliyet gösteren 15 şubeli bir AVM nin ramazan için hazırlattığı bilboardlar halinde şehrin dört bir yanında yayınlanmış durumdaa...haberin varmı ?
demiştim ama...
affedersiniz şişko adamın çizimi kim çizdi sen mi yoksa? çünkü çok benziyor biraz değişmiş ve yıpratmış gibi geldi linkdeki orjinal hali çizim bana ait

https://img397.imageshack.us/img397/8...eldinizkb9.jpg

Ramazan'a Hoşgeldiniz :)))
Ne denir ki ?

graphblues

♾️Grafik Gurusu♾️
walla çalıntı olduğu hiç haberim yok bu kadar nasıl emeği saygısız ediyor anlamıyorum

Turgut

🏅Acemi Tasarımcı🏅
affedersiniz şişko adamın çizimi kim çizdi sen mi yoksa? çünkü çok benziyor biraz değişmiş ve yıpratmış gibi geldi linkdeki orjinal hali çizim bana ait

https://img397.imageshack.us/img397/8853/ramazanhogeldinizkb9.jpg

https://www.grafikerler.net/ramazana-hosgeldiniz-t22682.html

Graphblues nickli üyemizin yukarıda belirttigi gibi orijinal çizim kendisine aittir fakat kendisinden izin alınmaksızın kopya yapılarak çogaltılması umuma açık yerlerde gösterilmesi emege saygısızlıktır.

hllyyc

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.grafiking.com
anladım zaten ilk yorumda benden gelmişti dikkat edersen fakat anlamadığım
walla çalıntı olduğu hiç haberim yok bu kadar nasıl emeği saygısız ediyor anlamıyorum
yerine;
"valla çalıntı olduğundan haberim yoktu. Nasıl bu kadar emeğe saygısızlık yapılıyor anlamıyorum." desen belki senide anlayabilirdik arkadaşım ;)