Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Hoş Geldin Ey Şehr-i Ramazan

evinamin33

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.emirgrafik.com
affedersiniz şişko adamın çizimi kim çizdi sen mi yoksa? çünkü çok benziyor biraz değişmiş ve yıpratmış gibi geldi linkdeki orjinal hali çizim bana ait

https://img397.imageshack.us/img397/8853/ramazanhogeldinizkb9.jpg

https://www.grafikerler.net/ramazana-hosgeldiniz-t22682.html

senin çalışmandaki ramazana hoş geldiniz yazısına ve genel itibariyle işin grafiğine bakılırsa sanki sen üzerine kendi logonu yapıştırıp bu bana aittir diyorsun gibi geldi. davulcuyu kurumsal yerel bir marketin grafik çalışmasından alıp aynısını çizdim tıpatıp aynısını vede görülüyorki seninkiyle tıpatıp aynısı değil. acaba bu türkiye geneli mağazaları olan kendi grafikerleri kendi bünyesinde çalıştıran bu mağazada kendi çıkarlarını hhiç düşünmeden senden kopya yapmış olmasın..... güldürme beni. hadi ordan...

graphblues

♾️Grafik Gurusu♾️
Site genel olarak değil kurumsal! Antalya'da Beachpark 1.Ramazan Şenlikleri için karakteri tasarımı yapmıştım iş kolay değil aslında kağıtta sıfırdan çizimi yapıp bilgisayarı aktardı... iş gereği el ilanı gazete ilanı ve afiş hazırlanmıştım basıldı ve kullanıldı
gazete ilanı elimde çok şükür görsel ekliyorum

ramazanj.jpg

sana ait yapsaydın ama artık önemi yok geçmişte kaldı teşekkürler
Not: İlk olarak davul yok ilan afiş vs vs davul eklenmemi istediler ekledim ne tesadüf değil mi?

Son düzenleme:

hllyyc

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.grafiking.com
Arkadaşlar tamm kasmayın bu kadar biri yapmış diğeri esinlenmiş..Basılı ya da interaktif yayınlanan herşeyden esinlenilebilir ya da çalınabilir. Bu hususa dikkat ederek yükleme/çalışma ya da yayın yaparsınız. Sonradan böyle sıkıntılar çıkmaz çalışmanız size kalır...Ki böyle birşeyin önüne geçmek biraz zor..Yani "Ramazan Ayı" veya "Antalya'da Beachpark 1.Ramazan Şenlikleri " için yapılan bir çalışmayı nasıl gizleyebilirsiniz ki ? ya da neden gizleteceksiniz ? Daha konunun başında söylemiştim.evinamin33 arkadaşımızın yaptığı çalışma burada Gaziantep'te yeni açılan bir reklam ajansı tarafından onlarca şubesiolan yerel bir AVM nin ramazan paketi için yaptırdığı bilboardlarda kullanılmış...Hem de sadece davulcunun yanına bir ramazan paketi ve perdenin tepesine kocaman bir logoyla....

graphblues

♾️Grafik Gurusu♾️
Çalışmamı nerde görmüş bilmem bu kadar olur mu çalışmalarımı görmeden farklı tasarımı yapabilir artık... yeni çalışmalarım olursa da burada paylaşmıyorum tamamen güvenim kalmadı ama önemi yok uzatmıyorum

ajanstuna

🌱Yeni Üye🌱
slm

bencede güzel olmuş ellerine sağlık bende bugün bu tarz bir perde aradım durdum banada atarmısın lütfen cdr olarak.şimdiden teşekkürler

evinamin33

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.emirgrafik.com
Çalışmamı nerde görmüş bilmem bu kadar olur mu çalışmalarımı görmeden farklı tasarımı yapabilir artık... yeni çalışmalarım olursa da burada paylaşmıyorum tamamen güvenim kalmadı ama önemi yok uzatmıyorum

davulcut.jpg

bak şimdi iyice bak ben bu davulcunun birebir kopyasını çizdim kullandım vede paylaştım kullansınlar diye.(hangisi olduğuna emin değilim ama migros, tansaş, kipa, carrefour gibi ulusal bir marketin çalışmasından aldım) eğer sen bunu birebir çizmediysen git o ulusal markayı bul hakkını ara zengil ol. senin o orjinali olmayan taranmış davulcuyada benzemiyor bu gördüğün gibi. hem neden bukadar da polemik yaptınız anlamadım.

ajanstuna

🌱Yeni Üye🌱
perdeler

evinamin33 perdelerini bende kullanabilirmiyim bana atarmısın

mahrem

🌱Yeni Üye🌱
Merhaba,

Müsadeniz olursa bir çocuk dergisinde Ramazanla ilgili çiziminizi kullanmak (isminizi de ekleyerek) isteriz...Sizden acil cevap rica ederiz.

hisarweb

🌱Yeni Üye🌱
Kardeş ramazan el ilanı yaparken resmini kullandım. Hakkını helal et.