Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

hotel logo çalışmam (antalya)

Amatör2

🌱Yeni Üye🌱
İ K bağlantısı aslında hoş durur ama ilk başta bakıldığında okunmuyor .Güzel olmuş eline sağlık

igkorkut

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Alttaki slogan fontu dışında herşey güzel şahsi değerlerime göre güzel bir logo.

scream61

🌱Yeni Üye🌱
Baştaki kral tacı gibi görünen şeyi yatan insana benzettim doğrumudur. :)

hunterboy

♾️Grafik Gurusu♾️
L harfi fazla büyük olmuş. Bence K ve Y harfini ayırmadan A harfini de bir punto büyük yapmayı dene tabi L ike aynı boyutta olacak şekilde. Renklere birşey diyemem tasarımcısın ve hoş düşünmüşsün. Sadece slogan kısmını biraz estetik bir karakter ile yazabilirsin.

graphicturk

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.graphicturk.com

Grafik tasarım işi istek mesajları:

forum kuralları mutlaka okuyunuz
Yaptığınız kural ihlali ile ilgili madde aşağıdaki gibidir:

Grafikerler.net bünyesinde ve bloglarında bedeli ödenmeksizin grafik tasarım işi istemek teklif etmek veya ima etmek kesinlikle yasaktır.
• Sivil toplum kuruluşlarına istenebilecek ücretsiz grafik tasarım teklifiniz var ise yöneticilerle temasa geçtikten sonra mesajınızın yayınlanmasına yönetim kararı ile izin verilirse başlığınızı açabilirsiniz.
• Ticari kuruluşların bedelsiz iş teklifinde bulunması kesinlikle yasaktır.
• Bu gibi durumlarda isteği yapan üyenin lehinde cevap veren üyeler, forum kurallarına riayet etmedikleri için bildiri yapılmaksızın forumdan uzaklaştırılmaları grafikerler.net yönetiminin elinde saklı tutulur.

Eğer ücret karşılığında tasarımcının da emeğinin bedelini ödemeyi istiyorsanız konunuzu işveren ilanları bölümünde kurallar dahilinde açmanız gerekmektedir.

okant

🏅Acemi Tasarımcı🏅
ters dönmüş bir insan mi acaba..servis yapan garsona da benziyor.
amblem ve logo kombinasyonlu çalışmaları her zaman beğeniyorum.tebrikler.