Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

html kod editörü

desingduman

🌱Yeni Üye🌱
Arkadaslar bana acil html kod editörü lazım lütfen kodunu yazarsanız

Benzer konular

Ali Emre

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
gncart.com
Dreamweaver kullanıyorsanız hem görsel hem de kod olarak html sayfaları oluşturabilirsniz.

Eğer o kadar para [Lisanslı Kullanmak İçin] veremem ve kod bilgim yeterli diyorsanız

aşağıdaki linkteki NotePad i kullanabilirsniz.Bu sürümde kodları renkli bir biçimde

görebilirsiniz ve istediğiniz gibi html sayfası oluşturabilirsniz.Lisansı Ücretsizdir...

RapidShare: Easy Filehosting

adszqe2.jpg

dizaynplus

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
html düzenlemek için pek fazla bilginiz yok belliki olsaydı program sormazdınız eğer bu işe yeri giriyorsanız size frontpage 2003 ü tavsiye ederim uygun olan kodları tamamlama ve renklendirme özelliği var aynı zamanda kod olarak ve görsel olarak ta çalışabiliyorsunuz.

gencbeyin

🌱Yeni Üye🌱
görsel ve kod tasarımı bir arada istiyorsan bende dreamweaver öneririm, sadece kod arayüzü için ise editplus kullanabilirsin.

timsah_sg

🏆Pro Tasarımcı🏆
bende Dreamweaver öğrenmeye çalışıyorum bunun için bir iki ders buldum çok zor gelmedi ancak kod bilmediğimden sıkıntı yaşıyorum html bir sayfa için kodları ve anlamlarını nerden nasıl bulabilirim yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler..

ilteris42

🌱Yeni Üye🌱
html düzenlemek için pek fazla bilginiz yok belliki olsaydı program sormazdınız eğer bu işe yeri giriyorsanız size frontpage 2003 ü tavsiye ederim uygun olan kodları tamamlama ve renklendirme özelliği var aynı zamanda kod olarak ve görsel olarak ta çalışabiliyorsunuz.
arkadaşım front page neymiş o eskidi dremeaver çıktı bide html kod hakkında bilginiz yok diyosun:rofl:

blueden

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Lütfen gereksiz yorum ve eleştri yapıp konu dışına çıkmayınız...eğer konu hakkında bilginiz varsa, yorum ve öneride bulununuz.

bende Dreamweaver öğrenmeye çalışıyorum bunun için bir iki ders buldum çok zor gelmedi ancak kod bilmediğimden sıkıntı yaşıyorum html bir sayfa için kodları ve anlamlarını nerden nasıl bulabilirim yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler..

https://www.grafikerler.net/dreamweaver-dersleri-t20169.html

https://www.grafikerler.net/dremweaver-ogrenmek-isteyenler-icin-meb-ders-e-kitap-t22536.html

Bu kaynaklar size bu konuda yardımcı olacaktır.

Konuya gelince..html kodlarını;

<html>
<body>
.........
</body>
</html>

Aralıgında Not defterinde yazabilirsiniz...index.html olarak kaydettiğinizde tarayıcınızda önizlemesini yapabilirsiniz.
Kodlar yerine, herhangi bir editör kulllanıpta görsel düzenleme yapabilirsiniz.Frontpage eskimedi, dreamweaver' yaygınlaşması ve kullanım kolaylıgının yanı sıra bir çok kolaylıgıda beraberinde getirmesi nedeniyle daha çok tercih ediliyor.
Siz, size en kolay gelen ve rahat edebileceğiniz editör' ü kullanabilirsiniz.

Kolay gelsin...

pikachuvolkan

🌱Yeni Üye🌱
en basiti Aurorav Web Editör 2008. ben şahsen kullanıyorum ve çok faydasını gördüm. sana da öneririm ;)