Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
html düzenlemek için pek fazla bilginiz yok belliki olsaydı program sormazdınız eğer bu işe yeri giriyorsanız size frontpage 2003 ü tavsiye ederim uygun olan kodları tamamlama ve renklendirme özelliği var aynı zamanda kod olarak ve görsel olarak ta çalışabiliyorsunuz.
bende Dreamweaver öğrenmeye çalışıyorum bunun için bir iki ders buldum çok zor gelmedi ancak kod bilmediğimden sıkıntı yaşıyorum html bir sayfa için kodları ve anlamlarını nerden nasıl bulabilirim yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler..
html düzenlemek için pek fazla bilginiz yok belliki olsaydı program sormazdınız eğer bu işe yeri giriyorsanız size frontpage 2003 ü tavsiye ederim uygun olan kodları tamamlama ve renklendirme özelliği var aynı zamanda kod olarak ve görsel olarak ta çalışabiliyorsunuz.
bende Dreamweaver öğrenmeye çalışıyorum bunun için bir iki ders buldum çok zor gelmedi ancak kod bilmediğimden sıkıntı yaşıyorum html bir sayfa için kodları ve anlamlarını nerden nasıl bulabilirim yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler..
Aralıgında Not defterinde yazabilirsiniz...index.html olarak kaydettiğinizde tarayıcınızda önizlemesini yapabilirsiniz. Kodlar yerine, herhangi bir editör kulllanıpta görsel düzenleme yapabilirsiniz.Frontpage eskimedi, dreamweaver' yaygınlaşması ve kullanım kolaylıgının yanı sıra bir çok kolaylıgıda beraberinde getirmesi nedeniyle daha çok tercih ediliyor. Siz, size en kolay gelen ve rahat edebileceğiniz editör' ü kullanabilirsiniz.