Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

İ-S Grafiker logom

ilkkan

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
61629290.png

Görüşlerinizi beklerim.. kendi grafikerlik logom..

_MRW_

🌟Usta Tasarımcı🌟
Sanırım photoshopta hazırlamışsınız logoyu logoda efekt kullanmamak en iyisidir..Logoyu vektörel (freehand,corel vb) bir programda hazırlamanızı tavsiye ederim..

humanistyamyam

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Sanırım photoshopta hazırlamışsınız logoyu logoda efekt kullanmamak en iyisidir..Logoyu vektörel (freehand,corel vb) bir programda hazırlamanızı tavsiye ederim..

ve ben yine katılıyorum :) bu iki oldu allahın hakkı üçdür :)

ilkkan

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
aslında logoyu fireworks ta hazırladım.. ama sağolun..

Nur

👑Efsanevi Grafiker👑
ve ben yine katılıyorum :) bu iki oldu allahın hakkı üçdür :)

sizin "katılmak" dışında başka eylemlerinizi de okumak isterim. veya liste halinde katıldığınız yorumlar için bi başlık açın. bizde bakalım humanistyamyam bugün nelere katılmış, nelere katılmamış.. sizden daha ayrıntılı yorumlar bekliyorum efenim..

logoya gelince;
o anlam veremediğim, kanun, arp benzeri şekille ne ifade etmek istediniz? ayrıca değişik fontları incelemenizi tavsiye ederim. sitede varolan logolara da zaman zaman göz gezdirin.. bol paylaşımlar diliyorum.. iyi çalışmalar..

humanistyamyam

🏅Acemi Tasarımcı🏅
sizin "katılmak" dışında başka eylemlerinizi de okumak isterim. veya liste halinde katıldığınız yorumlar için bi başlık açın. bizde bakalım humanistyamyam bugün nelere katılmış, nelere katılmamış.. sizden daha ayrıntılı yorumlar bekliyorum efenim..

logoya gelince;
o anlam veremediğim, kanun, arp benzeri şekille ne ifade etmek istediniz? ayrıca değişik fontları incelemenizi tavsiye ederim. sitede varolan logolara da zaman zaman göz gezdirin.. bol paylaşımlar diliyorum.. iyi çalışmalar..

:) demekki sıkı bi takipçim varmış..söylemek istediğim sözü başkası söyledi ise buna doğal olarak katılırım :) bunda her hangi bir sakınca görmüyorum..ikincisi ben yazmam gereken yerde zaten yazıyorum biraz daha dikkatli bakarsan görürsün nur :)

ilkkan

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐

:smile: Aslında grafik dersinde farklı bir şekil çıkarmak istiyordum.. karşıma bu şekil çıkınca köşesi kıvrılmış resim defteri sayfasına benzedi.. Bende güzel bi logo olur diye bunu yaptım..

Nur

👑Efsanevi Grafiker👑
:smile: Aslında grafik dersinde farklı bir şekil çıkarmak istiyordum.. karşıma bu şekil çıkınca köşesi kıvrılmış resim defteri sayfasına benzedi.. Bende güzel bi logo olur diye bunu yaptım..

gayretinizi ve üslubunuzu takdir ediyor, daha detaylı işlerinizi de sitemizde görmek istiyorum.. teşekkürler...

Onur KARADAĞLI

👑Efsanevi Grafiker👑
gayretinizi göz ardı edecek değilim, fakat;

forumumuzu hiç incelememişsiniz, hiç dergi, tv da mı takip etmiyorsunuz? sizinkine benzer logo gördünüzmü hiç? (şekil, renk olarak demiyorum tabikide benzememeli) sade, efectsiz karakterler firma ile alakalı, renk seçimi uyumlu ve az... Bunlar temel logo prensipleridir, dikkat ederseniz yorumum sizin logonuza değil, araştırdığınızda ve dikkat ettiğinizde çevrenizde göreceğiniz logolara!..

Not: GRAFİKERLİK LOGOSU diye bişey olmaz. ;)

Ayrıca: Konunuz Deneme Çalışmalarına Taşınmıştır.

ilkkan

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Siteye girdim gireli 2 konu açtım.. 2 tasarımda ağır eleştirildi.. :) sağolun.. Hoşbulduk..

Şaka şaka.. Dikkate aldm.. :)

Nihat BAYSAL

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Buraya çalışma yüklediysen ama ağır ama hafif hertürlü eleştiriye açık olacaksın.Bunu göze alacaksın :)

ilkkan

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
tm biliyorum forum olayını.. :) sadece tatlı sert bişeyler oldu işte..