Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

İ.Ü. Sosyal Sorumluluk Birimi LOGO

HANZALA

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Kendini beğenmişliğini aşağıdaki satırlardan anlıyorum. Hem ilk logo çalışmam diyorsun hem de seni eleştirenlere böyle bir cevap veriryorsun.

Bu sizin görüşünüz saygı duyarı ama logoyu isteyen beğendiyse kullanıyorsa benim için sorun yok olmuş ki kullanıyorlardır.

Madem işinle ilgili eleştri istiyorsun;
kullandığın font sorunlu,
kahverengi ve yeşil renk uymsuzluğu gözü tırmalıyor,
göz formunun en dışındaki konturü hem çok ince kalmış hem de gerçekten gerekli mi sorgulanmalı,
çok küçük puntolarlarla yazdığın okul ve kulüp ismi o kadar küçük kalmışki biraz daha küçülttüğünde okunmayacak duruma gelecek.

Gerçi görüşlerime saygı duymuyorsun ama yine de dikkate alırsan yeni bir logo yapmalısın. Ama beğenen beğenmiş öyle değil mi?

emremutu

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Kendini beğenmişliğini aşağıdaki satırlardan anlıyorum. Hem ilk logo çalışmam diyorsun hem de seni eleştirenlere böyle bir cevap veriryorsun.

Madem işinle ilgili eleştri istiyorsun;
kullandığın font sorunlu,
kahverengi ve yeşil renk uymsuzluğu gözü tırmalıyor,
göz formunun en dışındaki konturü hem çok ince kalmış hem de gerçekten gerekli mi sorgulanmalı,
çok küçük puntolarlarla yazdığın okul ve kulüp ismi o kadar küçük kalmışki biraz daha küçülttüğünde okunmayacak duruma gelecek.

Gerçi görüşlerime saygı duymuyorsun ama yine de dikkate alırsan yeni bir logo yapmalısın. Ama beğenen beğenmiş öyle değil mi?

Bak kardeşim,beni insanlara yanlış tanıtıyorsun.Benim orda demek istediğim yanlış anlaşılmış daha doğrusu ben bir hışımla yanlış anlaşılacak şeyler yazmışım.Bence olmamış demek doğru değil dünyanın en kötü çalışması da olsa eğer kabul görmüşse olmuştur fakat KÖTÜ olmuştur.İşte önemli olan burası,bak hatalarımı söylemişsin kötü olan yerleri ifade etmişsin.Benim istediğim de bu.Ben süper bir şey olduğunu savunmuyorum zaten.Ben sadece bazı kavramlara karşı çıkıyorum.Umarım artık beni anlarsın.Eğer yenisini yaparsam söylediklerinizi dikkate alacağıma da emin olabilirsin.