Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

İç mimarlık - Logotype

ahmetbarin

🏆Pro Tasarımcı🏆
00065126e22425e54876f44.png

ma®tin

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Yine başarılı bir çalışma ahmetbarin elinize sağlık. (Biraz daha büyük olsa üstteki renk geçişlerini de görmek isterdik)

ahmetbarin

🏆Pro Tasarımcı🏆
Yine başarılı bir çalışma ahmetbarin elinize sağlık. (Biraz daha büyük olsa üstteki renk geçişlerini de görmek isterdik)

Yorum için teşekkür ederim "martin78" :). Acele bir işim vardı da bunu yükleyebildim :). Renk geçişleri sarının koyusu, bordoya yakın kırmızı ve kırmızı renk kullanıldı :).

gizli

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.nanorator.com
Daha ayrıntılı inceleyebilmemiz için daha yüksek çözünürlükte yükleyebilirdiniz.

Yaptığınız logo güzel hoş gözüküyor lakin hedefine uygun bir logo olduğunu ifade edememiş ve hazır vektör amblemlere çok benziyor şu an alttaki gösterdiğim örnek gibi elinize sağlık başarınızın devamını dilerim.

4949436.jpg

ahmetbarin

🏆Pro Tasarımcı🏆
Yuhhh harbi harbi çok benziyor boyle oldumu deli oluyorum. Ya ne varda bu hazırları yapıolar ya yapanları bulup kesmek lazım :mad:

kurbaa

🏆Pro Tasarımcı🏆
Template değilde, sizinki daha hoş olmuş...
Daha az ve doğru renkler olmasından ötürü sanırım. (tabi birde yakından görmek gerek.)
Ellerinize sağlık...

ma®tin

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Template değilde, sizinki daha hoş olmuş...
Daha az ve doğru renkler olmasından ötürü sanırım. (tabi birde yakından görmek gerek.)
Ellerinize sağlık...

Vaaayyy kurbiş..... Gözlükleri çıkar belki ondan görememişsindir. :D:D

gizli

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.nanorator.com
Yuhhh harbi harbi çok benziyor boyle oldumu deli oluyorum. Ya ne varda bu hazırları yapıolar ya yapanları bulup kesmek lazım :mad:

Verdiğiniz cevap tarzınıda hiç beğenmediğimi belirtmek isterim Türkçe imla kurallarınada uyalım lütfen başkasının yaptığı çalışmalara saygı duyalım.

Size altta hazır olmayan bir logoyu'da örnek olarak sunuyorum esinlenmişinizdir veya bu tarz logolara bakarak yapmışınızdır. Tabiki esinleneceksiniz tabiki aynı tarzları yapacaksınız ama esinlenip yaptığınız çalışmalara hakaret etmeden.

logo37c.jpg

ahmetbarin

🏆Pro Tasarımcı🏆
Verdiğiniz cevap tarzınıda hiç beğenmediğimi belirtmek isterim Türkçe imla kurallarınada uyalım lütfen başkasının yaptığı çalışmalara saygı duyalım.

Size altta hazır olmayan bir logoyu'da örnek olarak sunuyorum esinlenmişinizdir veya bu tarz logolara bakarak yapmışınızdır. Tabiki esinleneceksiniz tabiki aynı tarzları yapacaksınız ama esinlenip yaptığınız çalışmalara hakaret etmeden.

logo37c.jpg

Sizin cvp tarzınıza bayıldım doğrusu :D.
Düşünce benzerlikleri olabilir sayın beyfendi. Hiç bir yere bakmadan yaptım bu logoyu. Eliniz de de sanırım bütün logolar var bakarak yapan kişi belli sanırım :)

Kurbaa. Yorum için teşekkür ederim :).

Moderatör tarafında düzenlendi:

grafike

🏆Pro Tasarımcı🏆
Gayet başarılı bir logo, fakat dikkatimi birşey çekti FABRİCA yazısında 'İ' harfi noktalı olmuş bunu bilinçli olarakmı yaptın.

ahmetbarin

🏆Pro Tasarımcı🏆
Yorum için teşekkür ederim sayın arkadaşım. Ve özel markalar da bu tür kullanımlar olabiliyor. Müşterinin isteği :)

gizli

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.nanorator.com
Sizin cvp tarzınıza bayıldım doğrusu :D.
Düşünce benzerlikleri olabilir sayın beyfendi. Hiç bir yere bakmadan yaptım bu logoyu. Eliniz de de sanırım bütün logolar var bakarak yapan kişi belli sanırım :)

Evet elimde dünyadaki çoğu amblem ve logotype bulunmakta bu araştırmacı ve geliştirmeci olduğumu gösteriyor.

Senin gibi aynı benzerlik olan çalışmaları ayırt etmeme çok yardımcı oluyorlar.

Küstahlık etmek istemem ama ben logolara bakıp esinlenerek tasarım yapma zamanını aştım sadece kafamda şekilleniyorum ve uyguluyorum.

Bende zamanında senin gibi bakarak veya hazır işleri kullanarak iş yapardım bu da bir gerçek.

Tartışmıyoruz sadece senin cahil yönlerini sana söylüyorum aynı hataları tekrar tekrar yapmayın diye bu dediklerimi iyi yönemi çekersiniz kötü yönemi siz bilirsiniz hayatta bol şanslar.

grafike

🏆Pro Tasarımcı🏆
Evet elimde dünyadaki çoğu amblem ve logotype bulunmakta bu araştırmacı ve geliştirmeci olduğumu gösteriyor.

Senin gibi aynı benzerlik olan çalışmaları ayırt etmeme çok yardımcı oluyorlar.

Küstahlık etmek istemem ama ben logolara bakıp esinlenerek tasarım yapma zamanını aştım sadece kafamda şekilleniyorum ve uyguluyorum.

Bende zamanında senin gibi bakarak veya hazır işleri kullanarak iş yapardım bu da bir gerçek.

Tartışmıyoruz sadece senin cahil yönlerini sana söylüyorum aynı hataları tekrar tekrar yapmayın diye bu dediklerimi iyi yönemi çekersiniz kötü yönemi siz bilirsiniz hayatta bol şanslar.

Çok özür dilerim niyetim bir polemik felan yaratmak değil sadece merak ettim. Neden bir logodan esinlendiğini bu kadar ısrarla söylüyorsunuz, kendisi yapmış olamızmı, illaki bir şeyden esinlenmesimi gerek.

kurbaa

🏆Pro Tasarımcı🏆

Esinlenilmiş olduğunu varsayıyorum;
Esinlenmek cahillikmidir? Esinlenmek hatamıdır?
Kişinin yapmış olduğu birkaç işe bakarak; Cahil olup olmadığını anlayabilirmisiniz?
Bir soru daha; cahillik nedir?

NOT:Kafanızda şekillendirip, uyguladığınız işleri de görmek isterim.

Nihat BAYSAL

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Arkadaşlar lütfen konuyu bir tartışma ortamına çevirmeyin.Bu tip tartışmalar komuyu çığrından çıkarıyor.

Herkes fikrini söyliyecek elbette ama bunu da saygı çerçevesinde yapacak.

gizli

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.nanorator.com
Esinlenilmiş olduğunu varsayıyorum;
Esinlenmek cahillikmidir? Esinlenmek hatamıdır?
Kişinin yapmış olduğu birkaç işe bakarak; Cahil olup olmadığını anlayabilirmisiniz?
Bir soru daha; cahillik nedir?

NOT:Kafanızda şekillendirip, uyguladığınız işleri de görmek isterim.

Cahillik nedir diye arama motorlarına yazdığınızda karşınıza çıkacaktır.
Diğer sorularınıza üzgünüm açıklama yapamayacağım çünkü konumuz bu değil her söylediğim sözün ve kelimenin açıklamasını burada ne yazıkki yapamam.

Yaptığım işlere gelince Tv, Gazete, Bilboordlar'da yayınlanıyor ve kendimi ıspatlama peşindede değilim konuya yönelik sadece cevaplar verdim.

Çok özür dilerim niyetim bir polemik felan yaratmak değil sadece merak ettim. Neden bir logodan esinlendiğini bu kadar ısrarla söylüyorsunuz, kendisi yapmış olamızmı, illaki bir şeyden esinlenmesimi gerek.

Yok estafurullah polimik değil ama bu konuyu burda size açıklamam mümkün değil çok uzun bir anlatımı var ama kısaca şunu söyleyeyim "Hamdım yandım nar oldum" ben bu işe gönül verdim sevda verdim çoğu insanın bu işte anlamadığını anladığımı sanıyorum ama insanlar öyle olmuşki azıcık bilgi bile ellerine geçtiğinde anladık biliyoruz benden başka kimse bilmiyor sevdasındalar çoğu yapılan yanlışlar görülürde herkeze her yerde söylemez.

Söylensede bunu kabul etmezler kabullenemezler nefislerinin verdiği o benlik sevdasıyla kimin ne iş yaptığı neyi yapabileceği ne kadar düşünebileceği bellidir.

Bunu'da şöyle açıklayım oturup kalkmasıyla yazdığı yazılarla veya yüzüyle umarım açıklamışımdır bu konununda burda kapanması ümidiyle ders çıkaranlar çıkarsınlar kendilerine iyi çalışmalar diliyorum.

Son düzenleme:

ahmetbarin

🏆Pro Tasarımcı🏆
Kendi logonuzdan ne kadar düşünceli araştırmacı oluduğunuz belli oluyor :D. Logonuz adeta yıkılıyor sanat yönetmeni :D

hknmbn

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.siluettanitim.com
Logoyu İlk Açtığımda Malesef Bana da Yabancı Gelmedi, Yorumları Okumadan Arastırdım ve Okuduktan Sonra Esinlenme Düşüncesi de Sadece Bende Belirmemiş. Logonuza İyi ya da Kötü Diyemeyeceğim Çünkü Olması Gerekenden Çok Küçük, Göze Hoş Geliyor O Ayrı.

"Gizli" Üyenin İlk Yorumundan Ne Demek İstediği Gayet Açıktı Fakat Konuyu Uzadıkça Yorumların Ders Havasında Geçtiği de Aşikar, Yanlış Olan İse Karşılıklı Ders veya Tecrübe Verme. Konu Yorumlara Açıldığı Zaman Ok Yaydan Çıkmıştır Arkadaşlar, Çok Saçma Olmadığı Taktirde Yorumlara da Lütfen Saygı Gösteriniz. "Senin Avatarın veya Logon da Güzel Değil " Gibi Çocukça Yorumlar Hiç Güzel Durmuyor.

Başarılar.