ahmetbarin
🏆Pro Tasarımcı🏆
Yine başarılı bir çalışma ahmetbarin elinize sağlık. (Biraz daha büyük olsa üstteki renk geçişlerini de görmek isterdik)
Template değilde, sizinki daha hoş olmuş...
Daha az ve doğru renkler olmasından ötürü sanırım. (tabi birde yakından görmek gerek.)
Ellerinize sağlık...
Yuhhh harbi harbi çok benziyor boyle oldumu deli oluyorum. Ya ne varda bu hazırları yapıolar ya yapanları bulup kesmek lazım
Verdiğiniz cevap tarzınıda hiç beğenmediğimi belirtmek isterim Türkçe imla kurallarınada uyalım lütfen başkasının yaptığı çalışmalara saygı duyalım.
Size altta hazır olmayan bir logoyu'da örnek olarak sunuyorum esinlenmişinizdir veya bu tarz logolara bakarak yapmışınızdır. Tabiki esinleneceksiniz tabiki aynı tarzları yapacaksınız ama esinlenip yaptığınız çalışmalara hakaret etmeden.
Sizin cvp tarzınıza bayıldım doğrusu .
Düşünce benzerlikleri olabilir sayın beyfendi. Hiç bir yere bakmadan yaptım bu logoyu. Eliniz de de sanırım bütün logolar var bakarak yapan kişi belli sanırım
Evet elimde dünyadaki çoğu amblem ve logotype bulunmakta bu araştırmacı ve geliştirmeci olduğumu gösteriyor.
Senin gibi aynı benzerlik olan çalışmaları ayırt etmeme çok yardımcı oluyorlar.
Küstahlık etmek istemem ama ben logolara bakıp esinlenerek tasarım yapma zamanını aştım sadece kafamda şekilleniyorum ve uyguluyorum.
Bende zamanında senin gibi bakarak veya hazır işleri kullanarak iş yapardım bu da bir gerçek.
Tartışmıyoruz sadece senin cahil yönlerini sana söylüyorum aynı hataları tekrar tekrar yapmayın diye bu dediklerimi iyi yönemi çekersiniz kötü yönemi siz bilirsiniz hayatta bol şanslar.
Küstahlık etmek istemem ama ben logolara bakıp esinlenerek tasarım yapma zamanını aştım sadece kafamda şekilleniyorum ve uyguluyorum.
Tartışmıyoruz sadece senin cahil yönlerini sana söylüyorum aynı hataları tekrar tekrar yapmayın diye bu dediklerimi iyi yönemi çekersiniz kötü yönemi siz bilirsiniz hayatta bol şanslar.
Arkadaşlar lütfen konuyu bir tartışma ortamına çevirmeyin.Bu tip tartışmalar komuyu çığrından çıkarıyor.
Herkes fikrini söyliyecek elbette ama bunu da saygı çerçevesinde yapacak.
Esinlenilmiş olduğunu varsayıyorum;
Esinlenmek cahillikmidir? Esinlenmek hatamıdır?
Kişinin yapmış olduğu birkaç işe bakarak; Cahil olup olmadığını anlayabilirmisiniz?
Bir soru daha; cahillik nedir?
NOT:Kafanızda şekillendirip, uyguladığınız işleri de görmek isterim.
Çok özür dilerim niyetim bir polemik felan yaratmak değil sadece merak ettim. Neden bir logodan esinlendiğini bu kadar ısrarla söylüyorsunuz, kendisi yapmış olamızmı, illaki bir şeyden esinlenmesimi gerek.