Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Teşekkür ederim yorumunuz için bir düşünce idi vazgeçtik. Üzerinde çalıştığımız yeni logomuzu ve ismimizi buradan paylaşacağım tekrar yeniden yorumlarınızı beklerim. bu sefer kurumsal kimlik çalışması ve bizim kesin kararımızı yorumlarınıza sunacağım.
Bir reklam ajansı için çok sıradan ve basit. Kendi vitrininizi bu şekilde yaparsanız müşteriler için nasıl bir iş çıkacağı kuşkulu olacaktır. Tavsiyem biraz daha özen gösterin.
Tamam o zaman dümen figüründen vazgeçelim ve çalışmayı baştan alalım.Altınız çizerek belirtmem gerekir.Kesinlikle yorumlarınızı değerlendiriyorum.Laf olsun diye konuyu açmadım.İsim olarak kaptan reklam kesin kararımızdır lakin logo üzerinden gidelim en iyisi, en çok beğenilen logoyu kullanacağım yaptığım logo çalışmalarını bir bir ekleyeceğim eklediğim logoyu bakıp gören arkadaşlardan ricam eleştirel olsunlar eğer çalışmayı beğenirlerse beğen butonuna basarak beni yönlendirsinler lütfen. Şimdiden ilginiz için teşekkür ederim.