Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

İlginç Bir Tablo

berglakin

♾️Grafik Gurusu♾️
792553tablojm3cd1.jpg

kimleri görebildiniz?

Benzer konular

g.ecglr

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
En önde kırmızı koltukta oturan eınstaın!!
Yalnız anlamadığım, bu konuyu bugün sabah bende oyun olarak ekledim ama kabul edilmedi sanırım :wink:
Yada sen benden önce davranmışsın!!! :rofl:
Saygılar

N/11

👑Efsanevi Grafiker👑
Herkesi gördümde ben niye yokum anlamadım :D

wwaslıww

👑Efsanevi Grafiker👑
herkes var maşallah paylaşım için teşekkürler

MiRaY GÜÇLÜ

👑Efsanevi Grafiker👑
vala maşallah kedi enciğini kaybetse bulamaz :D:D:D gerçekten her kez var
güzel tablo paylaşım için teşekkürler arkadaşım...

a.g.s.l

👑Efsanevi Grafiker👑
Paylaşım için teşekkürler:Angel:

Andrerendless

🏅Acemi Tasarımcı🏅
einstein, pele, bruce lee, napolyon, che, michael jordan, elvis presley, cesar, mozart, indiana jones, yasel arafat, darwin, saddam hüseyin, abraham lincoln, fidel castro, marilyn monro, mike tyson, gandi, charlie chaplin, adolf hitler, mao, cengiz han, hz. musa, christof colomb, prens charles, kraliçe elizabeth, marlon brando, pavarotti, bill clinton, timur han ( daha çok var da adları aklıma gelmiyo :D)

pudrasekeri

🌱Yeni Üye🌱
kimleri görmedim ki basketçi güzel durmuş orada

grafikçe_

♾️Grafik Gurusu♾️
charlie chaplin.. sanırm süleyman demirel:)) yahser arafat bill clinton saddam hüseyin adolf hitler aslında bi kaç kişi daha var ama adlarını çıkaramadım gördüklerm:)

berglakin

♾️Grafik Gurusu♾️
iki ayrı yone giden atların solda duran atın ustundeki de Cengizhan

sansiri

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.hanece.com
Kimse dikkat etmemiş :(

Bilimadamı, artsit, tarihi kişilikler dışında, gelmiş geçmiş bütün Devlet adamları var neden Atatürk yok anlamadım! Büyük bir eksiklik, eminim birkaç kişi bu msjıma "aman bu tabloda Atatürk olmasa ne olur yada çok önemli değil" diye cevap verebilir. Ben sadece böyle önemli kişiliklerin yanında (Jül Sezar, Adolf Hitler, Abraham Lincoln... vs) neden Türkiye'nin kurucusu da yok onu anlayamadım. çok inceledim inş gözümden kaçmıştır da biriniz bana gösterir. :sadsmile:

berglakin

♾️Grafik Gurusu♾️
charlie chaplin.. sanırm süleyman demirel:)) yahser arafat bill clinton saddam hüseyin adolf hitler aslında bi kaç kişi daha var ama adlarını çıkaramadım gördüklerm:)

süleyman demirel nerde?:)

Kimse dikkat etmemiş :(

Bilimadamı, artsit, tarihi kişilikler dışında, gelmiş geçmiş bütün Devlet adamları var neden Atatürk yok anlamadım! Büyük bir eksiklik, eminim birkaç kişi bu msjıma "aman bu tabloda Atatürk olmasa ne olur yada çok önemli değil" diye cevap verebilir. Ben sadece böyle önemli kişiliklerin yanında (Jül Sezar, Adolf Hitler, Abraham Lincoln... vs) neden Türkiye'nin kurucusu da yok onu anlayamadım. çok inceledim inş gözümden kaçmıştır da biriniz bana gösterir. :sadsmile:
yok haklısınız 130 ünlü yüz var ama dediğiniz Gibi Atatürk malesef yok

grafikçe_

♾️Grafik Gurusu♾️
ya aslında çok emin deildim ama çok benzettim..kendisi en sağ tarafta sütunun yanında ve havaya doğru el sallayan biçimde ve kel:smile: ben süleyman demirel diorum yada yanlışsa doğrusunu bilmek isterim..tşk ler..

berglakin

♾️Grafik Gurusu♾️
ya aslında çok emin deildim ama çok benzettim..kendisi en sağ tarafta sütunun yanında ve havaya doğru el sallayan biçimde ve kel:smile: ben süleyman demirel diorum yada yanlışsa doğrusunu bilmek isterim..tşk ler..

Doğrusunu söylemek gerekirse bende kim oldugunu bilmiyorum ama Süleyman Demirel olsa el sallarken elinde fötr sapkası olurdu dıye dusunuyorum :)