Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

İlginizi çekecegine emin olduğum bir video.

Benzer konular

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Aslına bakarsanız röportaj kısımları hariç güzel giden bir kurgu ve çekim gerçekleştirmişler.. Fakat yıl olmuş 2012 alaylı ve okullu geyikleri halen dönüyor..

* Grafik tasarım (vikipedi) MÖ 14,000'lerde yapılmış mağara resimlerine ve İÖ 4.yy'da yazının başlamasına dayandırılabilirmiş. Bana burada 1 tane okul bir tane atölye gösterin?

* Misal, Ünlü Fransız markası Pierre Cardin'in koleksiyonlarında alaylı tasarımcı Aylin Ekiz'in imzası vardır.

* Dünyanın en iyi gökdelen ve mimari projelerinde alaylılar vardır ki bunu her mimar veya inşaat mühendisi bilir.

* Eli Acıman: Türkiye'nin ilk reklam ajansı kurucusudur.1944 yılında Eli Acıman, Vitali Hakko ve Mario Beghian ile birlikte "Faal Reklâm Acentası"nı kurar. Eli Acıman, eğitimini yarıda bırakarak İngiltere'ye gitmiş ve gazetecilik eğitimi almış 25 yaşındaki bir gençtir o zaman. Vitali Hakko ise Mahmutpaşa'da şapkacılık yaparken, Mario Beghian da Koç şirketlerinde çalışmaktadır. Ancak işler umulduğu gibi gitmeyince Hakko ve Began kısa bir süre sonra bu ortaklıktan ayrılırlar. Ayrılıktan sonra Eli Acıman, 1946 yılında Vehbi Koç ile tanışırak Koç şirketlerinin reklâm işlerini alınca geniş bir iş imkânına kavuşur. Böylece gelişmeye başlayan firma, 1957 yılında Eli Acıman, Arif Erdemir ve Nesim Matan'ın 50'şer bin lira ve eşit şartlarda ortaklığı ile şirketleşerek "Faal Ajans" adını alır....

Örnekler çoğaltılır da çoğaltılır. Sanat yapmak için illaki bir sertfikaya, bir ibareye bir ünvana gerek yoktur. Sıkıntı sadece, yeteneği olupta bunu kullanmayana, yeteneksiz olupta ünvan kazanmaya çalışan yeni nesildedir. Araştırma işimizin en büyük parçası. Sürekli kendimizi geliştirmek zorundayız. Yeni uygulamaları takip etmeli ve bir adım daha biz nasıl atabiliriz düşüncesini pekiştirmek lazım.

Bir çok grafiker diyebilir, hatta videoda izlediğimiz öğretim görevlileride bende tasarım yapıyorum diyebilir. Hayır efendim, yapmıyoruz! Farklılık getirdiğinizde, yeni bir uygulamayı siz faaliyete geçirdiğinizde, sadece program üzerinde değil, kağıt üzerine bir çentik attığınızda tasarım kısmı başlıyor. Programlar tabiki hayatımızı kolaylaştırdı. Fakat GSF'yi ''evet burada sadece sanat dallarını öğreniyorum, yeterli değil, kendimi geliştirmek için bir yerde çalışmalayım'' diye okulu bırakıp bir yerde çalışmaya başlayalı tam 16 yıl oldu. Artık safsataları, bitirme tezleri için milleti karalama çalışmalarına son versinler.

Herkes ne olduğunu biliyor.

Son düzenleme:

pınar67

🌟Usta Tasarımcı🌟
paylaştığınız video için teşekkürler sayın mjcptncrzy şehir şehir ele alınması hoş olmuş aslında doğu güney batı kuzey olsun her şehirden insan var burada burası büyük bir paylaşım merkezi grafikerler.net çok şey öğretiyor paylaşılıyor sayın creedwar arkadaşımızda güzel bir örnek vermiş insan içindeki yeteneğin farkında olup onu dışarı çıkarabilmesi kadar güzel birşey yoktur programlar sadece yardımcımız tabiki iş bitiminde sokakta yürüdüğünüzde bakınırsınız ki sizin yapmış olduğunuz sanat a bakınır herkes bunun verdiği haz pahabiçilmez saygılar.