Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

İlk afiş çalışmam

cagsan

🌱Yeni Üye🌱
Arkadaşlar ilk kez afiş yapıyorum yardımlarınızı ve yorumlarınızı bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.

Not: Resimde kirlilikler olabilir, temizlenmesi tam bitmedi

turyolafis.jpg

Benzer konular

user82

🌟Usta Tasarımcı🌟
hos olmus eline saglık ama alt kısım da sadece o yazımı olacak yoksa bu kendince bi calısmamı hos ilk kez afiş yapıyorum demişsin ama altta logo olunca bi yere hazırlamıssın gibi eger oyleyse kutlama yazısını asagı alırsan daha iyi olur gibi tabi asagıdaki beyaz alana yazacak baska bişeyin yoksa birde gokyuzu cok sırıtıyor soylemedi deme

afisrz9.jpg

Son düzenleme:

cagsan

🌱Yeni Üye🌱
Öncelikle yorumun için çok teşekkürler. Bu yapacağım afiş logosunu koyduğum firmanının tüm şubelerine asılacak. logo yanınada iletişim bilgilerini koymayı düşünmüştüm. o nedenle boş bıraktım. gökyüzü için ne yapabilirim?

raiff

🌟Usta Tasarımcı🌟
Genel itibariyle renkler oran ve orantı güzel görünüyor.. Ayrıntılı bakıldığında işçilik olarak biraz daha çalışabilirdin.. ama dediğim gibi oran ve orantıyı çok beğendim... Kımızı renkleri çok güzel kullanmışsın tam yerli yerinde. Gözü yoran hiçbirşey yok. Emeğine sağlık.

deniz55

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.dinamikajans.com
çalışma genel olarak bakışta hoş görünüyor. Gözüme çarpan noktalar oldu bayragın üst kısmında ve vapurun kenarında dekupe hataların var onları da düzeltirsen bir sıkıntı yok, eline sağlık

user82

🌟Usta Tasarımcı🌟
Öncelikle yorumun için çok teşekkürler. Bu yapacağım afiş logosunu koyduğum firmanının tüm şubelerine asılacak. logo yanınada iletişim bilgilerini koymayı düşünmüştüm. o nedenle boş bıraktım. gökyüzü için ne yapabilirim?

oncelikle dekupeyi duzgun yapman gerek bunun için photoshopta belki birkac secim aracı kullanman gerekebilir resmin orjinali elimde olmadıgı için sana su secim aracını kullan diyemem ama forumda da internette de arka plan temizlemeyle alaklı dersler bulabilirsin ve kendin gokyuzu olusturacagın için biraz feather vermen yararlı olur boylece renkler binalara dogru daha yumusak bi gecis yapar ayrıca tonlamayada dikkat etmen gerek orda gokyuzu cok acık kalmıs sanki ben alta senin calısmandan bi calısma eklemiştim yanlıs anlama seni yermek için değil sadece kendim orda nasıl durur diye dusundum ama calısma senin ve ellerine saglık hos bi calısma umarım bu alanda her gun daha iyiye gidersin başarılar :smile:

cagsan

🌱Yeni Üye🌱
Arkadaşlar (özellikle user82) tüm yorumlarınız için teşekkür ederim. Resmi tam temizlemediğimi en başta yazmıştım ama olsun. user82 beni yermke istemediğini biliyorum yazdığını yorumun ana ve işime çok şey katacağından emin ol.

freedesing

🏆Pro Tasarımcı🏆
cok güzel sloganda üstte ii bence ama bayrakta gölgeler var o acık havada pek gercekçi olmamış dikkatimi çekti eline sağlık...

fatih.bedir

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Bu yapacağım afiş logosunu koyduğum firmanının tüm şubelerine asılacak. logo yanınada iletişim bilgilerini koymayı düşünmüştüm. o nedenle boş bıraktım. gökyüzü için ne yapabilirim?

eğer şubelere asılacaksa iletişim bilgileri koyaman anlamsız olur, müşteriler böyle anlamsız şeyler ister :wink: ama sen tasarımcı olarak vazgeçirmeye çalış. başka çaren kalmazsa koyabilirsin. gökyüzüne gelince, ay yıldız vs. tarzı bişeyler yapabilirsin diye düşünüyorum. dekube biraz daha özenli olmalı, mümkünse çözünürlüğü daha yüksek bir resim daha iyi olur.

graffiti82

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
dequpe daha iyi olabilirdi resim başka ortamdan alındığıda belli.. 2. tasarım daha bir oturaklı olmuş bence 2.

geminin kıç kısmı BANDIRMA VAPURU ön kısmı bu tekne olsa nasıl olurdu?
dur ben yapmaya çalışayım .)

osmandinc

🏅Acemi Tasarımcı🏅
kardeş çalışman güsel olmuş fakat denizin üstndeki fırça izleri bariz belli oluyoo ...
saygılar...

cagsan

🌱Yeni Üye🌱
arkadaşlar yorumlarınız için çok teşekkür ederim. fakat bu afiş iptal oldu. başka birtane yapıyorum. en yakın zamanda onu ekleyeceğim.