Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

ilk çalışmalarım :)

burcusss

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Omjd0.jpg
ChqzI.jpg
cinQX.jpg
VizvM.jpg
Ov6Qw.jpg
YFlpE.jpg
V7moP.jpg
Daha çok yeniyim ve bunlarda ilk çalışmalarım yorumlarınızı bekliyorum... :)

Son düzenleme:

sharlk

🏅Acemi Tasarımcı🏅
çalısmalarınız yüklenmemiş galiba !

burcusss

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Yeni olduğum için yükleme konusunda biraz zorlandım kusura bakmayın sonunda yükledim

medosanart

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
medosanart.blogspot.com
İlk 4 ve son çalışmanda çok yoğun yazı var ve karmaşanın hakimiyeti söz konusu :)
Bujiteri için yaptığın çalışma sade ve güzel.
Takvimin oldukça başarılı fakat tarihler gri üzerine siyah renklerle yazıldığı için az da olsa seçicilik zorlaşıyor, Daha açık bir renk kullanman iyi olabilirdi.

Eline sağlık, kolay gelsin yeni çalışmalarında.

burcusss

🏅Acemi Tasarımcı🏅
İlk 4 ve son çalışmanda çok yoğun yazı var ve karmaşanın hakimiyeti söz konusu :)
Bujiteri için yaptığın çalışma sade ve güzel.
Takvimin oldukça başarılı fakat tarihler gri üzerine siyah renklerle yazıldığı için az da olsa seçicilik zorlaşıyor, Daha açık bir renk kullanman iyi olabilirdi.

Eline sağlık, kolay gelsin yeni çalışmalarında.

İlk 2 çalışma arkalı önlü broşür zaten okuma konusunda bir sıkıntı olmaz belki görsellerden dolayı karmaşa olmuş olabilir 3.çalışma afiş oda karmaşık olmuş olabilir fakat hepsinde de dersleri yazmak zorundaydım derslerde fazla olunca ortaya böyle karışık bir görüntü çıktı belki dizilişlerini daha sıralı yapsaydım gözü yormazdı teşekkür ederim yorumunuz için...

saserdar

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
çok karışıklar yoruldum bakarken
ama emeğine sağlık uğraşmışsın

ZxxxE

👑Efsanevi Grafiker👑
"İlk çalışmalarım" derken bunlar hiç acemi çizimlerine benzemiyor. İlkden kastınız yayınlanan ilk çalışmalar mı? Ellerinize sağlık...

burcusss

🏅Acemi Tasarımcı🏅
"İlk çalışmalarım" derken bunlar hiç acemi çizimlerine benzemiyor. İlkden kastınız yayınlanan ilk çalışmalar mı? Ellerinize sağlık...

Teşekkür ederim böyle bir yorum aldığım için sevindim ilk yaptığım çalışmalar bunlar...

frozen

🌟Usta Tasarımcı🌟
Sadece sadeliğe geç tasarım beynin iyi fakat karmaşık çalışıyor şuan sanırım :)

kaosriyate

🏅Acemi Tasarımcı🏅
eline sağlık çalışmalar hoş. son tasarımını değişiklik bir amaç için kullanacağım hata :)

burcusss

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Sadece sadeliğe geç tasarım beynin iyi fakat karmaşık çalışıyor şuan sanırım :)

Teşekkür ederim bu yorumları dikkate alarak çalışmalarımın daha da sadeleşeceğine emin olabilirsiniz kurtulacağım bu karmaşıklıktan :)

frozen

🌟Usta Tasarımcı🌟
Teşekkür ederim bu yorumları dikkate alarak çalışmalarımın daha da sadeleşeceğine emin olabilirsiniz kurtulacağım bu karmaşıklıktan :)

Karmaşıklık insanı her zaman yorar onun için sadelik iyidir her zaman karar senin :)

onay123

🌱Yeni Üye🌱
yaptıgın işlerde çok obje kullanmışsın biraz sadelige kaçmalısın bence çok obje nesne görseli güzelleştirmez her zaman çirkinleştiredebilir o yüzden biraz daha sade olabilir bende ögrenciyim ufak bir düşüncem :)

burcusss

🏅Acemi Tasarımcı🏅
yaptıgın işlerde çok obje kullanmışsın biraz sadelige kaçmalısın bence çok obje nesne görseli güzelleştirmez her zaman çirkinleştiredebilir o yüzden biraz daha sade olabilir bende ögrenciyim ufak bir düşüncem :)

Teşekkür ederim :)

kaosriyate

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Teşekkür ederim.Değişiklik bir amaç nedir ne yapacağınızı merak ettim...

reklam ajansında grafiker olarak çalışıyorum. kullandığın zemin hoşuma gitti ve müşteri arz istek doğrultusunda kullanırım :) ama stilini beğendim. bu arada sen grafikerliğe yeni mi başladın ? :)
bende yeni başladım ama daha çok geliştirmem lazım sanırım kendimi :)

burcusss

🏅Acemi Tasarımcı🏅
reklam ajansında grafiker olarak çalışıyorum. kullandığın zemin hoşuma gitti ve müşteri arz istek doğrultusunda kullanırım :) ama stilini beğendim. bu arada sen grafikerliğe yeni mi başladın ? :)
bende yeni başladım ama daha çok geliştirmem lazım sanırım kendimi :)

Teşekkür ederim daha öğrenciyim ben bu sene başladım benimde daha öğreneceğim çok şey var daha çok geliştirmem lazım kendimi :)

keko160

🏅Acemi Tasarımcı🏅
İlk çalışmaya benzetemedim amma velakin az biraz orayımı okusam burayımı okusam derken kafam karışıyor desem yalan olmaz. Ama ciddi ciddi ilk çalışmamı bunlar...:)

burcusss

🏅Acemi Tasarımcı🏅
İlk çalışmaya benzetemedim amma velakin az biraz orayımı okusam burayımı okusam derken kafam karışıyor desem yalan olmaz. Ama ciddi ciddi ilk çalışmamı bunlar...:)

Valla ilk çalışmalarım :) Böyle yorumlar almak çok güzel teşekkür ederim karışıklık konusunda çok eleştiri aldım bundan sonraki çalışmalarımda bunu göz önünde bulunduracağım...