Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

ilk çalışmalarım

mugeee

🌱Yeni Üye🌱
MGWYW.jpg
xUoc2.jpg
6MTcg.jpg
2ttla.jpg
Xxqzn.jpg
jTGlg.jpg
s8cih.jpg

yorumlarınızı bekliyorum...:smile:

Son düzenleme:

Value

Hasta la vista
👑Efsanevi Grafiker👑
Kural gereği adres ve telefon bilgilerini silmeniz gerekiyor.. Bilginize...

metinbilgis

🌱Yeni Üye🌱
adresler malatya yı gösteriyor sormadan edemicem malatyalımısın ??
hani ben maltyalıyım da :)

webdesiigner

🏅Acemi Tasarımcı🏅
En üstteki tasarımda yazılardaki gölge yerine siyah stroke versen çokk daha iyi olcak diye düşünüyorum iyi çalışmalar ..

ZxxxE

👑Efsanevi Grafiker👑
Ben de Malatyalıyım ama sosyeteye rezil etme baş harfini büyük yaz bari :) :) :) :) :) :) :) :)

Yazıların altına verdiğin gölgelendirmeler bence hiç olmamış. Resimlerin altındaki gölgelendirmeler de çok karanlık duruyor. İkinci resimde "Sanat Merkezi" yazısının yanında kullandığın resimlerle sanat değil bale okulu gibi anlaşılıyor (sanat baleden ibare olmadığına göre daha değişik resimler veya simgeler olmalı) Gölgelerde ve renklerde düzenlemeler yaparak gayet güzel olabilir ...

mugeee

🌱Yeni Üye🌱
Ben de Malatyalıyım ama sosyeteye rezil etme baş harfini büyük yaz bari :) :) :) :) :) :) :) :)

Yazıların altına verdiğin gölgelendirmeler bence hiç olmamış. Resimlerin altındaki gölgelendirmeler de çok karanlık duruyor. İkinci resimde "Sanat Merkezi" yazısının yanında kullandığın resimlerle sanat değil bale okulu gibi anlaşılıyor (sanat baleden ibare olmadığına göre daha değişik resimler veya simgeler olmalı) Gölgelerde ve renklerde düzenlemeler yaparak gayet güzel olabilir ...

zaten orda sanat merkezinin içerisindeki egitimden baksediyor canımmm

burcusss

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Çalışmalarınız güzel bence emeğinize sağlık sadece takvimdeki sayılar gözükmüyor daha net olabilirdi bir de eleştiriye pek açık değilsiniz heralde Müge Hanım :)

mugeee

🌱Yeni Üye🌱
Çalışmalarınız güzel bence emeğinize sağlık sadece takvimdeki sayılar gözükmüyor daha net olabilirdi bir de eleştiriye pek açık değilsiniz heralde Müge Hanım :)

yok canım acıgımm okulda gösteririm gözüküp gözükmedigini:smile: