Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

İlk Çalışmam (Yorumlarınızı Bekliyorum)

asdasdaerk

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.iskenderunsohbet.com
İlk çalışmam bu yorumlarınız bekliyorum.

seza1kmr.jpg

Son düzenleme:

Benzer konular

N.design

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.stropiyerci.com
ilk gözüme çarpan yazılar oluyor fazla efekt kullanmışsın ayrıca görselin çok küçük ....yüklemişsin

asdasdaerk

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.iskenderunsohbet.com
ilk gözüme çarpan yazılar oluyor fazla efekt kullanmışsın ayrıca görselin çok küçük ....yüklemişsin

adamın logosu böyleydi ben sadece gölge efekti verdim. Yorumun için teşekkür ederim. adres ve iş yeri sahibinin adını mozaikledim. Reklamı buraya verdiğimden dolayı bir sorun çıkmasın diye böyle birşeyi yaptım

ucurum22

🌟Usta Tasarımcı🌟
Dostum bol bol örnekleri karıştır.

hunterboy

♾️Grafik Gurusu♾️
İlk çalışma dışında elle tutulur bir yanı yok.
Hiç emek verilmemiş gibi, biraz daha uğraşırsan daha iyisini yapacağını biliyorum.
Emeğine sağlık:)

mgyknt

🏆Pro Tasarımcı🏆
adamın logosu böyleydi ben sadece gölge efekti verdim. Yorumun için teşekkür ederim. adres ve iş yeri sahibinin adını mozaikledim. Reklamı buraya verdiğimden dolayı bir sorun çıkmasın diye böyle birşeyi yaptım

öncelikle emeğine sağlık
ilk işin için şuan yaşanan sıkıntılar gayet normal

fakat işten anlamayan insanlar der ki biz grafikerlere "bütün gün bilgisayar başında takılıyorsunuz"
bu ve bu gibi saçma cümlelerle küçümser çok kolay bir işimiz olduğunu sanır fakat keşke herşey sandıkları gibi olsa.

mesela senin çalışmanda "logo böyleydi ben napim" mantığı belki ilk iş için normal ama zamanla bunun böyle yürümediğini göreceksin.
bu gibi sorunlarda mecburuz yeniden yapıyoruz yeniliyoruz logolarını eğer ki onlar bize işin kaliteli ve baskı halini veremiyorsa...
haricinde yorumlaya bileceğim pek birşey yok zaten çalışma bir görsel ve üzerindeki logodan ibaret olduğu için.

hoş geldin aramıza başarılar diliyorum

asdasdaerk

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.iskenderunsohbet.com
öncelikle emeğine sağlık
ilk işin için şuan yaşanan sıkıntılar gayet normal

fakat işten anlamayan insanlar der ki biz grafikerlere "bütün gün bilgisayar başında takılıyorsunuz"
bu ve bu gibi saçma cümlelerle küçümser çok kolay bir işimiz olduğunu sanır fakat keşke herşey sandıkları gibi olsa.

mesela senin çalışmanda "logo böyleydi ben napim" mantığı belki ilk iş için normal ama zamanla bunun böyle yürümediğini göreceksin.
bu gibi sorunlarda mecburuz yeniden yapıyoruz yeniliyoruz logolarını eğer ki onlar bize işin kaliteli ve baskı halini veremiyorsa...
haricinde yorumlaya bileceğim pek birşey yok zaten çalışma bir görsel ve üzerindeki logodan ibaret olduğu için.

hoş geldin aramıza başarılar diliyorum

güzel yorumun için teşekkür ediyorum. Ama adamın logosu böyle efektli kenarları girintili çıkıntılı. Onu düz hale getirmek sakıncalı olmazmı ?

pasayusuf

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐

evet katılıyorum emeğe saygı diyorum bende eğer yeniysen bu da senin için bi emek ve saygı duyuyorum ama yeniysen tabi ki... iş yapmaya devam boyle boyle pişilir bu işte hiç kimse anasından doğma bu işi profesyonel yapmadı tabiki... DEVAM.

omergomer35

🏅Acemi Tasarımcı🏅
evet katılıyorum emeğe saygı diyorum bende eğer yeniysen bu da senin için bi emek ve saygı duyuyorum ama yeniysen tabi ki... iş yapmaya devam boyle boyle pişilir bu işte hiç kimse anasından doğma bu işi profesyonel yapmadı tabiki... DEVAM.
Evet bende sana katılıyorum.. :D