Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

İlk çalışmam

walle

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐

Bende bu işe merak sardım.İlk çalışmalarım forumdaki derslerden göz ve ağız çizdim nasıl olmuş.Yorumlarınızı bekliyorum.

Mausla pscs4te çizdim.

Ayriyeten grafik tablet almayı düşünüyorum.Bütçem 550 TL'ye kadar çıkabilir.Umarım yardım edersiniz.

Benzer konular

seventh

🏆Pro Tasarımcı🏆
ilk çalışmanız olması doğrultusunda pek birşey diyemeyeceğim
biraz daha örnek, çalışma, ders izlemenizde yarar var diye düşünüyorum biraz daha üzerinde çalışırsanız daha iyi sonuç yakalayabileceğinizden de eminim
yine de emek vermişsiniz emeğinize sağlık

walle

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Teşekkür ederim.Grafik tablet hakkında birşey diyebilirmisiniz.İYi çalışmalar.

seventh

🏆Pro Tasarımcı🏆
Teşekkür ederim.Grafik tablet hakkında birşey diyebilirmisiniz.İYi çalışmalar.

grafik tablet hakkında bilgim yok malesef çünkü kendilerine daha ben de sahip değilim ama sitemizde bununla ilgili alanlar mevcut onları ziyaret ederseniz daha iyi sorunuza cevap bulabileceğinizden eminim

https://www.grafikerler.net/grafik-tablet-kullanim-alanlari-f180.html

https://www.grafikerler.net/grafik-tabletler-ile-ilgili-soru-ve-sorunlariniz-f179.html

seventh

🏆Pro Tasarımcı🏆
ışık-gölge kısmında sorun var bu sorunu hallederseniz hacim olayını daha ilerletebilirsiniz örneğinize bakarak daha ince işlemeniz gerekmektedir birkaç da dediğim gibi örneklere, çalışmalara, derslere ağırlık vermelisiniz biliyorum bu kısım biraz uzun biraz değil hatta baya uzun ve sıkıntılı bir süreç ama oluşan sonuç bu sıkıntıların üzerinden gelir

mesela bazı örnekler illa bunlar gibi demedim yanlış anlamayın ilk çalışmalarınız ama biraz daha ayrıntılara dikkat etmelisiniz
dgIHm.jpg

cyleg.jpg

bUleI.jpg

ICNMM.jpg

(alıntıdır)

walle

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Çok teşekkür ederim iyi çalışmalar.