hemen paylaşayım... photoshop CS4 kullandım ilk önce web sitesi verebiliyormuyum bilmiyoum bir web sitesinden görselimi buldum ardından resmimi programda açtım ardından filter kullanarak resmi deforme ettim ardından resme gradyan verdim ve son olarakta görseldeki kişinin elindeki sigarayı altın noktaya getirmek için resmi crop aracıyla kestim ve sonuçta bu resim ortaya çıktı son olarakta resme exlibris yazısını ekleyerek çalışmamı tamamladım
Pek öyle sayılmaz. Ekslibris her türlü teknikle gerçekleştirilebilir fakat dikkat edilmesi gereken noktalardan biri çalışmanın içinde kullanacağınız "Exlibris" yazısını veya kime ithaf ettiyseniz onu belirten yazıyı çalışmanızla uyumlu çizmek/seçmek, yerleştirmek ve kaynaştırmak durumundasınız. Ben uyum göremedim. Size konuyla ilgili güvenilir birkaç kaynak sunmak istiyorum. Paylaşımlarınızın devamını diliyorum.
Pek öyle sayılmaz. Ekslibris her türlü teknikle gerçekleştirilebilir fakat dikkat edilmesi gereken noktalardan biri çalışmanın içinde kullanacağınız "Exlibris" yazısını veya kime ithaf ettiyseniz onu belirten yazıyı çalışmanızla uyumlu çizmek/seçmek, yerleştirmek ve kaynaştırmak durumundasınız. Ben uyum göremedim. Size konuyla ilgili güvenilir birkaç kaynak sunmak istiyorum. Paylaşımlarınızın devamını diliyorum.
Güzel fakat çok bi emek yok neticede hazır bir filtre uygulanmış belki bir çizim illüstrasyon olsaydı daha farklı düşünebilirdim hani herkesin yapamayacağı içinde gerçekten bir gayret ve emek olan bir çalışma yinede emeğinize sağlık..
doğrudur fazla bir emek yok hatta filterin yardımıyla yaptım ama inanın o sıralar photoshop programını 3 haftadır kullanmaya başlamıştım 3 haftada kim neler çıkarır bilemiyorum ben bunu çıkardım teşekkrler