Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
evet kardeşim ben yaptım ve kendimi geliştirmeye devam ediyorum yorumun için teşekkür ederim. Aynı zamanda bu işin içinde olan arkadaşlardan yorum bekliyorum..
ilk yaptığınız çalışma olarak uzaktan güzel duruyor. Ama göze ilk çarpan sitede büyük boşlukların, boş alanların olması. mesela başlık satırları, fiyatların bölümü, footer da şirket bilgileri ile başlayan satır çok geniş...... genel anlamda bir orantısızlık var. menü çok yalın ve kullanılan font ve fontun büyüklüğü yerine oturmamış. beyaz-yeşil-siyah renklerin uyumu pek olmamış gibi gradient fazla abartılı duruyor. Eğer renk ve boyut uyumu yakalarsanız gerçekten harika olacak. birkaç örnek tasarım araştırmanızı öneririm bu e-satış siteleri için. (renk uyumu için birkaç örnek link-1link-2link-3 ) Kolay gelsin
Gayet hoş fakat iki ayrı site gibi duruyor...Diğer fırsatlar kısmını biraz daha yukarı taşırsanız daha güzel olabilir diye düşünüyorum.Emeğinize sağlık...
Şahsen site çok hoşuma gitti, hatta muazzam bile denilebilir. Ama gözüme batan, daha doğrusu tek bozan header bölümü ( menü dahil) orda bi renk uyumsuzluğu var ve menüdeki fontu beğenmedim. birkaç değişiklikten sonra müthiş bi çalışma olabilir
yorumalrınız için teşekkürler arkadaşlar.. eleştirilerinizi göz önünde bulundurarak değişiklikeri yapmaya başladım zaten .. web arayüz tasarımında yeniyim .normalde fotoğrafçılık yapıyorum farklı tasarımlarda uzmanım diyebilirim hobi olarak başladım bu işe..