Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

İlk klip denemem - Moby_lift me up

Aldarion

🏅Acemi Tasarımcı🏅
İlk klipe denemem arkadaşlar.
Çekimler iphone ile yapıldı.
Onun dışında herhangi bir ekipman kullanılmadı.
Montaj ve efekler after efek ile yapıldı.

Lift me up on Vimeo

Aldarion

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Ben bu grafikerler tayfasını anlamıorum arkadaş, Dünyanın en prodüksiyon ağırlıklı video paylaşım sitesi vimeo. Burdakiler linke tıklayıp vimeoya girmeye üşeniyo.

graphichd

🌟Usta Tasarımcı🌟
Hayırdır, tıklanma sayısından mı anladın kimsenin izlemediğini.. :) Ben çalışmanı beğendim. Emeğine sağlık ve başarılar..

hsyngngr

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.huseyingungor.org
tebrik ederim çok güzel bir çalışma olmuş kardeşim. bu ilkmiş ama sonuncu olmasın devamını bekliyoruz

Aldarion

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Evet tıklanma sayısından anladım :) forumda 20 kişi görüntüledi diyor ama vimeo da izlenme sayısında bir degişiklik yok. Avatar güzelmiş bu arada eru'nun simgesi..

Eyvallah Hüseyin :) zevkli oluyor sen de dene dicem ama yoğunsun baya anlaşılan. Biraz boş vakit gerektiriyor.

graphichd

🌟Usta Tasarımcı🌟
Evet tıklanma sayısından anladım :) forumda 20 kişi görüntüledi diyor ama vimeo da izlenme sayısında bir degişiklik yok. Avatar güzelmiş bu arada eru'nun simgesi..

Eyvallah Hüseyin :) zevkli oluyor sen de dene dicem ama yoğunsun baya anlaşılan. Biraz boş vakit gerektiriyor.

:smile: Death Note isimli Anime deki L isimli karakterin simgesiydi. Belki onlarda era dan almışlardır..

Aldarion

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Evet ben de aynı karakterden bahsediyorum. Telefonla konuşurken "eru des" (ben L) dio.

enexim

🌱Yeni Üye🌱
çok güzel olmuş ... programı öğrenesim geldi

MIY1988

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Merhaba,
öncelikle elinize sağlık.Ömer Gürbüz ağabey benim okul arkadaşım.İstanbul'dan.Kendisini çok severim.Yoksa onun iphone'u ile mi çektiniz ? :) Sanırım siz sadece efekt yapmak ile kalmamış,aynı zamanda color correction yani renk düzeltme de uygulamışsınız.Hem de iphone gibi son derece kalietsiz videolar çeken bir cihazın çektiği video parçasına hiç üşenmeden uygulamışsınız.Bende,CANON HF S10 1080p kamera var ancak ne yazık ki böyle kaliteli işler çıkaramıyorum.Hayatta 1 şeyi seçip üzerine gitmek gerekiyor sanırım.Ne photoshop'u,ne EDIUS'u tam öğrenebildim.After Effects'e ise ağırlık vermeye karar verdim ancak bu işler için photoshop'un tam olarak bilinmesi gerektiği kanaatindeyim.Çünkü filmin en küçük parçacığı "kare"dir.Fotoğraf düzenlemeden video düzenlemek bana göre maceradır.

Emeğinize sağlık.Devamını bekleriz.

Bu arada benim amatör işlerime bakmak isterseniz vimeo sitesindeki miy1988 adlı üye benim.google'da hemen çıkıyor.

Aldarion

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Teşekkür ederim miy1988. Aynı Ömer Gürbüzden bahsetmiyoruz sanırım. Benim arkadaşım olan Ömer Kırıkkale'de okudu istanbulda diil.

alim bey

🏅Acemi Tasarımcı🏅
cok guzel alımsıvaslı basalıranın devamını dıler:)

hekzanyus

🌱Yeni Üye🌱
bende after effects ,photoshop,adobe premier,edius la uğraşıyorum.iş ilanını okudum mesaj atamadım.mail veya tel verirsen görüşelim..

limontuzu

🌱Yeni Üye🌱
çok iyi bir çalışma bence. eline sağlık.
yalnız görüntüyü hızlandırmayı nasıl yaptınız anlatırsanız sevinirim. teşekkür ederim.

hekzanyus

🌱Yeni Üye🌱
harika ambians her parçadaki ritim kurgu abartısız hoş ve güzel başarılar..

muhammed008

🏅Acemi Tasarımcı🏅
after effects i öğrenmemek hata. Ben ne cektim . adobe expert olabilmek için. hala bilemediğim kısımları var. Yanlız cidden çok yaratıcı davranmışsın. Kullandığın renk presetlerini çok sevdim. güzel bir hava oluşturmuş.

muhammed008

🏅Acemi Tasarımcı🏅
çok iyi bir çalışma bence. eline sağlık.
yalnız görüntüyü hızlandırmayı nasıl yaptınız anlatırsanız sevinirim. teşekkür ederim.

after effects te time strech diye bir seçenek vardır. istediğin kadar hızlandırıp yavaşlatabilir tersine çevirebilirsin. videonu after effects e import et videoyu time line a koy ve sağ tıkla. orda çıakr.

melih56

🌱Yeni Üye🌱
Gayet güzel olmuş emeklerine sağlık, devamlarının gelmesi dileğimle.