Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

İlk logo calısmam

belax

🌱Yeni Üye🌱
2 gün önce adobe illustrator u pc ye kurdum daha önce photoshop deneyimim olduğu için illustratorda kullanmak istedim ve bir logo tasarladım ilk logom görüşlerinizi bildirirseniz sevinirim bilgisayar xp olduğu için xp logosu yaptım :)

Benzer konular

belax

🌱Yeni Üye🌱
4ldnc.png

recep er

🏅Acemi Tasarımcı🏅
ilk aşklar her zaman güzeldir diyoruz her şey zamanla rayına varır dedikten sonra başarılı çalışmalarınızı diliyoruz :)

LoRD LeoPaRD

🌱Yeni Üye🌱
Buda benim ilk mesajım :) Şöyle bir eleştiri yapabilirim, kompozisyonda renk uyumu eksikliği var. Arkaplan yeşil fakat X in renkleri tamamen bağımsız olmuş arkaplandan. Bu yüzden biraz dikkat dağıtıcı. Bir de XP yazın kenarlara fazla yaklaşmış, sıkışmış gibi bir izlenim veriyor. Kompozisyonda boş alanlarda önemlidir, gözümüz rahatlamak için gidebileceği ferah yerler arar. Sıkışık yazılar ve bol renklerden kurtulup daha kararlı, bütünlüğü olan renkler seçersen daha başarılı bir işe dönüştürebilirsin çalışmanı. Saygılar, iyi çalışmalar..

fareliadam

🌟Usta Tasarımcı🌟
ilk denemeye rağmen birşeyler çizebilmişsin bravo.
ben illustratoru ilk kurduğumda arayüze baktım baktım durdum nasıl çalışır diye:S

belax

🌱Yeni Üye🌱
Tşk ederim eleştirileriniz için :) ilk olması dileğiyle çok çok eksik var inş daha iyi olacaktır