Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

ilk logo çalışmam

met78

🌱Yeni Üye🌱
forumu inceleyerek eski çalıtığım okula bir logo yaptım.corelde yeniyim ve ilk logo çalışmam.eleştiri ve yardımlarınızı bekliyorum.
saygılar.
not:bu aşamadan sonra çalışma üzerindeki yazıların fontlarını değiştirebilirmiyim acaba?

okullogotx2.jpg

Benzer konular

yilmazlar

🏅Acemi Tasarımcı🏅
çook beyendim eline sağlık... ama bence biraz daha renk kullanmalısın.... ben olsam yelkenlerden birine pembe, diğerine yeşil, öbürküsüne koyu mavi, bir diğerine gri verirdim.. böylece cıvıl cıvıll bi komposisyon çıkardı ortaya ama bu haliylede güzel....

burcuozenxx

🏆Pro Tasarımcı🏆
Alt kısımdaki yazılar çok sıkışmış. Ayrıca yelkenli çizimi kullanman şart değilse yani okul öyle yelkenli resmi olsun ille demiyorsa başka bi çizim kullanmalısın. İyi çalışmalar.

met78

🌱Yeni Üye🌱
okulla henüz irtibata geçmedim.6 ay ücretli çalıştım ve çok güzel günler geçirdim.logoyuda jest olsun diye tasarladım ama biraz basit oldu gibi sanki.
yelkenliden başka ne kullanabilirim acaba?corelde çizim yapmak epeyce bir zormuşta...

burcuozenxx

🏆Pro Tasarımcı🏆
O okulla ilgili pek bilgim yok o yüzden ne gibi bir çizim uygulaya bilirsin onu bilemiyorum şuan. Ama sen uygun bi resim bulup o resmin üzerinden çizim yapabilirsin.

blueden

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
logo ilk olmasına ragmen gayet güsell olmuş fakat yazı iki çember içinde olsaydı daha iyi olurdu bence yazının fontu biras sıkışık fakat güsell bold yaparsan daha iyi olur sanki:wink: