Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

ilk logo yardım

kumrucu

🌱Yeni Üye🌱
arkadaşlar sizi çok büyük bi zevkle takip ediyorum ama bugün sizlerden benim için çok önemli bişey isticem aşağıdaki abimin yeni şirketi için benden ufak bi hediye kendisi pek benzemesede aslında bi logodur çizgileri photosopla yapamadığım için paint kullandım oda çok kötü durdu ana tema bu renk metal tonlarında kırmızı olacak ama nasıl ve hangi programda yapacağımı söylerseniz çok memnun olurum şimdiden teşekkürler--bu arada ben kesinlikle bi grafiker değilim olmayı çok isterdim çok seviyorum ama görüyosunuz ki çok çok çokkk çalışmam

daha büyük yapamadım resmi kusura bakmayın eğer acele cevap gönderirseniz çok sevinirim

Benzer konular

tdogan86

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.fenomen.web.tr
arkadaşım merhaba. öncelikle grafiker değilsen bunu işi bilen birisine yaptırmanı öneririm. ben bir grafiker olarak senin işini yapsam hoş olur mu? onun dışında ille yapacam diyorsan vektörel bir programda çizmelisin. illustrator, freehand yada corelde. photoshopta olmaz logo.

GİRİTLİ

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
grafiker olmamana ragmen bence logo gayet güzel bravo

d3niz

UI Pilot
♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.d3niz.com
Güzel görünüyor. Düzgün çizilirse sade ve hoş bir logo olabilir. Siz programı açıp yapmaya çalışsanız da baya uzun sürecektir düzgün iş çıkarmanız. Bari bu fikri abinize sunun o da profesyonel bir yere götürsün yaptırsın. Bundan hoş bir hediye olamaz. :) İlla yapmanız gerekmiyor bence.

ofluvahdet

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.cyber-warrior.org
Uzaktan bakıldığında başlangıç için kötü sayılmaz. Vektrörel çizim programlarını öğrenirsen iyi işler başaracağına inanıyorum. Birde font olarak türkçe karakter kullanmaya özen göster.

galipaksular

🏅Acemi Tasarımcı🏅
selam arkadasım logonu photoshop veya ıllustrator yaparsan daha güzel olabilir özellikle bir cizgi cekmissin uzun kırıklık var cizgide düzgün değil onun için..pen tool kullanarak çizmeni tavsiye ediyorum basarılar..

kumrucu

🌱Yeni Üye🌱
arkadaşım merhaba. öncelikle grafiker değilsen bunu işi bilen birisine yaptırmanı öneririm. ben bir grafiker olarak senin işini yapsam hoş olur mu? onun dışında ille yapacam diyorsan vektörel bir programda çizmelisin. illustrator, freehand yada corelde. photoshopta olmaz logo.
haklısınız ama neden doğrudan bir savunma moduna geçiyosunuz ki ben bir bilgisayar mühendisiyim grafik tasarımla ilgili hiç bir ders görmedim ama toplumumuz bizlerin ne iş yaptığını anlamadığı için bizi her kimliğe sokmaktalar web tasarımcı -grafik tasarımcı-teknisyen-tamirci emin olun bende sadece kendi işimi yapmak isterim ama bunu benden isteyen bir müşteri değil abim ayrıca cevaplarınıza teşekkür eder başarılar dilerim çok yardımcı oldunuz

kural82

🌱Yeni Üye🌱
bi logo tasarlamakla grafıker olunmaz zaten korkmayınız meslek de elden gitmez!
tebık edıyorum cesaretınız için.
Bırakın insanlar böyle şeylerle uyraşsınlar kafalarını böyle şeylere yorsunlar..allah beterınden korusun...:)