Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
kullandığınız fontta i harfi olmamış sanırım..bir de zemin çok sade kalmış biraz daha fenerbahçeyle ilgili ve fenerbahçeyle bütünleşen görsellikler yada efekt gibi bişi olsa daha güzel olurmuş..emeğinize sağlık..
Arka plan için tavsıyenız olursa seve seve dinlerim sağolun ben ilk önce resim koymayı dusundum ama beceremedım uyumu resimle figürlerin yinede cık tesekkur ederim :wink:
Yaptığınız kural ihlali ile ilgili madde aşağıdaki gibidir:
Forumumuzda düzenli bir arşivleme yapılabilmesi için ve eski konulara daha çabuk ulaşabilmemiz için gönderilecek konuların başlıkları, içerikleriyle bağlantılı olmaları gerekmektedir. Kesinlikle içerik ile alakalı olmayan “çok acil yardım, bu nedir, yorum bekliyorum, ilk çalışmam" gibi bilgilendirici niteliği taşımayan konu başlıkları ile konu açmak yasaktır. Bu gibi durum/larda konuları kilitlenen üyelerin site yönetimine hesap sorma gibi bir hakları bulunmamaktadır. Konu başlığınızı değiştirilmiştir. Lütfen bundan sonraki konularda daha dikkatli olunuz...
genel olarak çok kötü olmuş dekupe sorunun dan yazı karakterlerden bütün hepsi çok kötü bu yorumlar seni yıldırmasın laf olsun diye güzel olmuş demiyorum. daha iyilerini yap diye
Dekupede gözle görünür derecede hatalar mevcut, yazı tipi uymamış ve kompozisyon konuya uzak kalmış. Üzerinde çalışılması gereken bir çalışma, öncelkle araştırma yapmanızı öneririm. Emeğinize sağlık.
burada sen ne yaptın sadece zemine degrade verdin ve baloon karakterini seçip 2 satır yazı yazdın ve sıkılmadan bunu afiş bölümüne geldin açtın... Öğrencisiniz Afiş nedir nasıl yapılır diye sizlere okulunuzda eğitim eminim ki veriliyordur, peki siz neden bunları uygulayamadınız?
burada sen ne yaptın sadece zemine degrade verdin ve baloon karakterini seçip 2 satır yazı yazdın ve sıkılmadan bunu afiş bölümüne geldin açtın... Öğrencisiniz Afiş nedir nasıl yapılır diye sizlere okulunuzda eğitim eminim ki veriliyordur, peki siz neden bunları uygulayamadınız?
Tespitler doğrudur,aynı renge gönül veren bir taraftar olarak söylemem gerekirkirse en azından tasarımlarını yaparken ordan burdan toplamalar ile yapmak yerine kendi düşüncelerini bir A4 yansıtsan,tam anlamıyla kendi tasarımını bizlere sunsan daha iyi olucak gelişmen açısından bu afişin örnekleri tvlerdede yayınlanmakta daha değişik tarafınca tasarlanmış afişlerle tekrardan görüşmek üzere ,Emeğine sağlık,Başarılar
Yorumlarına katılıyorum utanmadan bu baslıgı actım dediğiniz gibi hepsi hazır sadece ben bir butunluk kazandırmaya çalıstım, ilk afiş tasarımım ve öğrenci olduğum için suan mecburan hazırlarla yetiniyorum zaten bu yapılmıs bi caslımanın biraz değişmiş hali tasarımım denebilcek bi calısma deyil ama sıkılmadan utanmadan callısarak bu yolda ilerlicem yorumun için tekrar sağol