Neler yeni

ilk sahte ambalajım:)

kasta095

👑Efsanevi Grafiker👑
meyvesuyuux1.jpg

acaba olmuşmu?
ambalaj meyve suyu değil bize verdiği şablon:) yorumlar....

Son düzenleme:

kasta095

👑Efsanevi Grafiker👑
:) tşk ederim:)) denerim yeniden...inş allah olur

Nüket HOTALI

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.hotali.com.tr
Ürünün ismi Frutix ise eger, kendini ifade etmiyor...
Üst kisimda kullandigin dalga, yapisma yerinde birlesmiyor...
Yan yüz yazilarin kırım yerlerine çok yakın...
Elmasuyunda, elmaagaci fikri pek estetik gelmedi...
Alt kisimdaki desenlerin güzel motonluktan ve esit alandan kurtarirsan dahada hoş olabilir...
Genel yapi çok yeşil bir yerlerde kontraslik gerek, ürün ismi olabilir...

Bu maddeler olmamis demek degil...Piyasada yapilan birçok çalismadan daha güzel. :)
ayni sablona yeni bir tasarim ne dersin?
Mataryel istersen eklerim? ne istegini söylemen yeter.
Bu arada hadi sen türkçe ögreniyorsun:) ama bende düzgün yazamiyorum üzülme:D En fazla burda birlikte dayak yeriz:D

kasta095

👑Efsanevi Grafiker👑
:) ay ay :) tutun beni:)) bu kadar yorum tşk ederim:)) iyi gaza belki gelerim:)) ayne ambalaja yeni tasarıma,evet yeni uygulama yapıcam:) çay var meyve suyu var:) şimdı budağay nifastası mı yapsak:)))
he çok güzel türkçe oğreniyorum, sitedeki yazı okurken:)))) boyle dayktan razıyım:))

Nüket HOTALI

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.hotali.com.tr
Benden sana bir adet bugday başagi,
Bir bugday nisastasi kutusu için yapmistim...Sen sahte takiliyorsun ya kulanabilirsin:D yada benzeyeni yapmayi deneyebilirsin...

Son düzenleme:

kasta095

👑Efsanevi Grafiker👑
:))) ellerine sağılık:)) harika:)) tşk ederim:))

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
Nucat ın söylediklerine dikkat ettiğin zaman güzel şeyler çıkartacağını umuyorum. Frutix ismine bu kutu tasarımı pek uygun olmamış . Bu isimdeki ürüne daha canlı haraketli bir şeyler daha uyumlu olacak gibi.

kasta095

👑Efsanevi Grafiker👑
volkan bey yorumlarınız için tşk ederim..nucatın ve sizin yorumlarınızı dikkateme aldım

Son düzenleme:

güneş gün

🌟Usta Tasarımcı🌟
bilmem

ablajınız güsel görünüyor fakat ben bu işi bilmeyen birinin diliyle söylüyorum.ama rafta böyle ambalaj şıkta durur gibi düşünüyorum...ayrıca size mesaj yazmıstım bende garfiker olmak istiyorum bana yardım eder misiniz diye fakat sizden bir cevap gelmedi...hala yazar mısınız acaba diye bekliyorum...bende bu kez burdan iletimi görmenizi istedim...
bu işle uğraşmak istiyorum fakat yaptığım logolar felan cok vasat onun içinde bana yardım etmenizi istiyorum lütfennn...:):):)

kasta095

👑Efsanevi Grafiker👑
ablajınız güsel görünüyor fakat ben bu işi bilmeyen birinin diliyle söylüyorum.ama rafta böyle ambalaj şıkta durur gibi düşünüyorum...ayrıca size mesaj yazmıstım bende garfiker olmak istiyorum bana yardım eder misiniz diye fakat sizden bir cevap gelmedi...hala yazar mısınız acaba diye bekliyorum...bende bu kez burdan iletimi görmenizi istedim...
bu işle uğraşmak istiyorum fakat yaptığım logolar felan cok vasat onun içinde bana yardım etmenizi istiyorum lütfennn...:):):)

evet mesajlarinızı okudum! fakat benim bildilerim sizin gibi olabilir...bende bu işlrerle sadece 5 ay yapiyorum zevkle zor ama becermek zorundayim...yardım sadece ben forumdaki size herkez ve her şey edebilir sadece dikatlı okumak okumak, soru sormak, yardım estemek lazim!! forumda her bölümünde her şey açik açik yazılı, tezgahta, internette çok farklı, değişik kitaplarla karşılabilirsiniz! kolay galsın

leventerdogan

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.leventerdogan.net
resmi burda göremedim ama linkten baktımda yazılar katlama yerine fazlaca mı yaklaşmış?

elma süper ama canım çekti walla :)

kasta095

👑Efsanevi Grafiker👑
bugdayxk3.png

fikir değiştrdım ilkinden daha iyi olmuş sanki:/

emredlgr

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Frutix kısmı hiç belli olmuyor.

Oysa kontorlu ve sasalı bir yazı stili olmalı logoda. bu ise ne idügü belirsiz birşey olmuş

güneş gün

🌟Usta Tasarımcı🌟
bence ikinci yüklediğiniz çalışma gerçekten çok hoş yani diyecek bişey bulamıyorum...yalnız buğday nişastası yazısındaki buğday yazısı neden o kadar basit duruyor ve nişastası yazısından farklı bi yazı tipinde yazılmış anlayamadım:>