Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Illustrasyon Calismalarim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

belqin

🌟Usta Tasarımcı🌟
Illustrasyon denemelerim..

Daha önce bir illustrasyon denememi bu bölüme eklediğim için bu çalışmamı da burda eklemek istedim umarım sakıncası yoktur. Kendimi illustrasyon üzerine geliştirmöek istiyorum bu yüzden lütfen eleştiri yapmaktan çekinmeyin.

Sevgiler, saygılar :)

74c5998507.jpg

creative

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
bayan figürünü bi modele bakarakmi cizdin yoksa hayal gücünmü bilmiyorum ama anatomik yapisiyla ilgili sorunlar var... ayrica burunu anlam veremedimm... isik soldan geliyormus gibi genel tasarimdaki gölgelendirmeler ama burunda tam tersi olmus.. saclara bisey diyemiyorummm :(

bunlarin haricindeki görseller gayet basarili...

Gökhan TEKİN

ARTniyetli
👑Efsanevi Grafiker👑
Gölgelendirmelerinde problem var. Illustrasyon denemelerinde gölgelere biraz daha özen göstersen daha güzel görseller çıkacak ortaya. Daha iyisinide yapabileceğine inanıyorum ama bu çalışmada vasat değil buda güzel ancak gölgelerde biraz daha dikkat etmelisin.

belqin

🌟Usta Tasarımcı🌟
Gökhan ve Creative yorumlarınız için çok teşekkür ederim. ;)
İnşallah çalışmalara devam ettikçe sonunda güzel bri iş çıkaracağım sizlerin beğeneceği :) Yorumlarınız sayesinde hatalarımı daha kolay farkedip kendimi geliştirebilirim. Sağolsun...

-Bu arada creative arkadaşım bayan görselini kendim de çizebilirdim fakat maalesef gölgelendirmelerde problem yaşıyorum ve hiç anatomi dersi de almadığımdan modele bakarak çizim yaptım fakat gene de hatalar mevcut... İnşallah olacak :)

creative

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Gökhan ve Creative yorumlarınız için çok teşekkür ederim. ;)
İnşallah çalışmalara devam ettikçe sonunda güzel bri iş çıkaracağım sizlerin beğeneceği :) Yorumlarınız sayesinde hatalarımı daha kolay farkedip kendimi geliştirebilirim. Sağolsun...

-Bu arada creative arkadaşım bayan görselini kendim de çizebilirdim fakat maalesef gölgelendirmelerde problem yaşıyorum ve hiç anatomi dersi de almadığımdan modele bakarak çizim yaptım fakat gene de hatalar mevcut... İnşallah olacak :)

insallah... :)

_fatos_

🏅Acemi Tasarımcı🏅
ellerine sağlık doğru bi çalışma olmuş fakat merak ettiğim bişi var simetri mi çalışırsın işlerini ayrıntılı bakmaya çalıştımda hep bir simetrisi var gibi geldi..

creative

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
ellerine sağlık doğru bi çalışma olmuş fakat merak ettiğim bişi var simetri mi çalışırsın işlerini ayrıntılı bakmaya çalıştımda hep bir simetrisi var gibi geldi..

merhaba.. doğru bir çalışma ne demek? ben bunu ilk defa duyuyorum da kusura bakma ...

simetri derken böyle bir hastaligim yok... yalniz retro grafiklerde genelde bu sekilde calisilir görseller...

ayrica sadece bir consept calismaya bakipta, calismalarimin geneli hakkinda nasil böyle bir düsünceye sahip oldun anlam veremedim acikcasi...

_fatos_

🏅Acemi Tasarımcı🏅
merhaba sölzerimi yanlış anlama sadece bi çalışma tasarım açısından bakıldığında güzelden çok doğru demeyi tercih ediyorum yani logo yerinde renkler doğru kullanılmış gözü yoran bişi yok gibi..
simetri derkende bu clup elephant hakkında konuştum..genel derken orada 3-4 iş bunları kastettim

samak

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
ellerine sağlık .... başarılarınızın devamını diliyorum

creative

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
fatos,,

yooo sözylerini yanlis anlamam.. elestiriye acigimdir. mantik cercevesi dogrultusunda oldugu sürece tabii...

dogru kelimesini biz türkler farkli anlamda kullaniriz da ondan sasirdim... :)

genel olmasida ayni konsepti tasiyan isler. bundan dolayi...

tesekkür ederim yorumlarin için... forumda iki mesajin var ikisinide benim islerime karsi kullanman sevindirici...

_fatos_

🏅Acemi Tasarımcı🏅
teşekkür ediyorum
güzel iş eleştirilir..
başarılarının devamını diliyorum..

creative

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
basari sadece bilgiyle gelir... seninde is örneklerini görmek yorumlamak isterim...

_fatos_

🏅Acemi Tasarımcı🏅
bi işimi yollamaya çalıştım ama gözükmüyor tekrar yollayacağım
beceremedim:(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...