Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

İllüstrasyon derken...

goksel97

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Arkadaşlar merhaba illüstrasyon derken tam anlamıyla ne oluyo söylermisiniz onuda yapmak istiyorum zor bişeymi ?

Arif ARINMIŞ

♾️Grafik Gurusu♾️
ahahah ya nasıl bir soru bu :) çok güldüm.
Bilmediğin şeyi neden yapmak istiyorsun onu da anlamış değilim.
Meraklı ve istekli olman güzel. Yalnız illustasyon zaman ve emek ister. Yeni başlayan birisi olarak ilk başlarda iyi sonuçlar alamayabilir ve kendini başarısız görebilirsin. Zamanla ilerlersin.

https://tr.wikipedia.org/wiki/İllüstrasyon

goksel97

🏅Acemi Tasarımcı🏅
bi sorum daha olcak benim normal karkalem türü çizimim güzel onla ilgili bişeylermi ? hangi programla yapılıo ? neleri öneririsiniz ?

DarkSide

🏅Acemi Tasarımcı🏅
:) Ağır ağır git önce photoshop sonra illustrator..

goksel97

🏅Acemi Tasarımcı🏅
photoshopda uzmanım zaten ilustrator zormu ?

Arif ARINMIŞ

♾️Grafik Gurusu♾️

hmmm kibirli olma. Ben senelerimi verdim bu programlara ama her gün yeni bir şey öğreniyorum. Çalışmalarına da bakarsak hiçte iyi olduğunu söyleyemem.
El çizimlerine gelince. Çizimlerini tarayıp ya da fotoğrafını çekip photoshop ta illusture edebilirsin. Yani üzerinden fırça kalem araç çubukları ile yapabilirsin.
verilen liklerdeki bilgileri okumanı iyice araştırma yapmanı ve SABIRLI olmanı diliyorum.
Kolay gelsin . . .

superclarkie

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
kardeşim kısaca illüstrasyonun ne olduğunu bilmiyorsan bırak vazgeç ne düşünüyorsan...biz illüstratörlere hakaret gibi bir soru..

lisiaa

🌟Usta Tasarımcı🌟
neden ole dıyorsunki duymuyş denemek istiyor yardım alıyor. Lütfen arkadaşlar şevk kıracak şekilde yorum yapmayalım... Zor bir programdır ama işi kaptığındada gider sonu gelmez :D iyice araştır kitapalrından falan al bence sevilecek bir programdır şimdiden başarılar dilerim...

youngman_3736

🌟Usta Tasarımcı🌟

Arkadaşım photoshop biliyorsan bence vektörel programları boşver ( Fazla program bilgisi göz çıkarmaz ama bu iş için öğrenmene gerek yok). Photoshopta daha gerçekçi çizimler yapabilirsin ama haddinden fazla çalışman lazım çok sabır isteyen bir iştir. sabrına ve azmine güveniyosan aksi yönde denilenlere kulak asma çiz çizebildiğin kadar. zaten her çizdiğin resimde biraz daha geliştirdiğini anlayacaksın. Başarılar.:sanat:

DarkSide

🏅Acemi Tasarımcı🏅
hmmm kibirli olma. Ben senelerimi verdim bu programlara ama her gün yeni bir şey öğreniyorum. Çalışmalarına da bakarsak hiçte iyi olduğunu söyleyemem.
El çizimlerine gelince. Çizimlerini tarayıp ya da fotoğrafını çekip photoshop ta illusture edebilirsin. Yani üzerinden fırça kalem araç çubukları ile yapabilirsin.
verilen liklerdeki bilgileri okumanı iyice araştırma yapmanı ve SABIRLI olmanı diliyorum.
Kolay gelsin . . .

arixira; lütfen saygı duyalım avatarından ne kadar profesyonel olduğu belli zaten.

Biz, herşeyi öğrenmek istediğimiz için hiçbişey bilmiyoruz..

özgüll

👑Efsanevi Grafiker👑
arixira; lütfen saygı duyalım avatarından ne kadar profesyonel olduğu belli zaten.

Biz, herşeyi öğrenmek istediğimiz için hiçbişey bilmiyoruz..

Çok doğru bir laf.:)

Sevgili goksel97; burada böyle bir soru ile alacağınız cevapların sizi tatmin edeceğini zannetmiyorum. Siz en iyisi meşhur google amcamıza "illustrasyon nedir, nasıl yapılır?" şeklinde sorular sorun. Daha fazla sonuca, daha kısa sürede, daha kolay ulaşırsınız.

Bol çalışmalar dilerim.:)

Grafink

Clone Trooper
♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.grafink.org
doğadan öğrendiğimiz girdileri duygu, düşünce, arzu ya da ""tamamen duygusal"" sebepler ile kağıt, taş, kumaş, araç, bina, cam ve benzeri cansız materyallere yansıtma tekniklerinin bütününe illustrasyon denir. Bu teknikleri uygulayana ise ilustratör. Bu teknikleri çok kolay ve akıcı bir biçimde uygulatabileceğini vaadeden programa da illustrator denir.