Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

İllüstrasyon ve Ben ?

C-Larinase

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Meraba arkadaşlar Logo tasarım,broşür,el ilanı, kartvizit gibi alanlarda az da olsa bilgim var neyin nasıl yapılacağı. Hayatım boyunca hep böyle calısmalarım olsun istemistim olduda. Fakat İllüstrasyon ayrı bi zevk benim için benle uğraşmayı göze alan biri varmı bunu anlatabilecek yol gösterecek. Sizden cok rica ediyorumbana bu işi öğretin yada bi yol gösterin kırk yıl köleniz bile olabilirim :crying::sadsmile:

workmedya

🌟Usta Tasarımcı🌟
buna benzer bi konuyu bende maya forumunda açmıştım ama kimse cevap vermedi bari senin sorularına ben cevap vermeye çalışıyım

murattanhu

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
blog.murattanhu.com
Merhabalar,

illüstrasyon'da çalışmak istediğiniz alanı belirlemenizde fayda var,
kitap yayıncılığı, reklam çalışmaları, konsept vb... gibi.
ancak öncelikle anatomi konusunda eğitim almalısınız yada kendinizi bu konuda yetiştirmelisiniz. bunun için internette de bulabileceğiniz Andrew Loomis'in kitaplarını önerebilirim. illüstrasyon ve anatomi konusunda oldukça iyi diyebilirim.

sonrasında da gerek ülkemizde, gerek yurtdışındaki illüstratörlerin çalışmalarını incelemeniz, onları taklit etmeniz yolu ile kendinizi geliştirmeniz ve bu alanda eğitmeniz mümkün.

illüstrasyonu anladığım kadarı ile dijital ortamda tamamlamayı düşünüyorsunuz. bunun için de photoshop yada painter hangisi ile çalışmanız kolay ise o programın boyama ile ilgili yerlerininde de kendinizi geliştirmeniz işinizi kolaylaştıracaktır.

kendi blogumda bazı tutorial'ler hazırladım. umarım faydası olur.

iyi çalışmalar,
kolay gelsin...

C-Larinase

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Çok teşekkür ederim bu denli ilgilendiğiniz için :)