Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ben inat ettim yapcam 1 ay sonra görüşürüz.3d max ile yapcam hem de.olmadı z brush ama inat ettim.o da olmadı illustrator en son photoshop. modelleme yapcam onu yapcam bunu yapcam ama yapcam
Aah ah. Bir anlasanız. İş photoshop'ta zbrushta değil ki abiler, ablalar, kardeşler, genç, yaşlı, hevesli insanlar. Yazılım bilmek tabi ki artı. Ama temel sağlam olmadığı sürece hepsi yalan.
Aah ah. Bir anlasanız. İş photoshop'ta zbrushta değil ki abiler, ablalar, kardeşler, genç, yaşlı, hevesli insanlar. Yazılım bilmek tabi ki artı. Ama temel sağlam olmadığı sürece hepsi yalan.
Ayrıca dikkat ederseniz şirket bazında yapılan ekip çalışmalarıdır,tek kişinin yiyebileceği işler değil.Kompozisyonu tasarlayanlar,modelleyenler renklendirenler bu dalda ehil olan yüksek nitelikli kişilerin elinde geziyordur sırayla..Birde orjinal yazılım kullanıyorlar,işin ayrı bir güzelliğide orda bence..ehehe