Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

İllustrator / Beyaz çizgi sorunu hakkında yardım

assala

🌱Yeni Üye🌱
Merhaba
Saatlerdir illustrator de cizim yapıyorum. Kaydederken mi yanlıslık yaptım bilemiyorum ancak yanlıslıkla programı kapatıp actıgımda cizim tamamen beyaz cizgilerle bolunmus,resmen parcalarına ayrılmıs
Ne yaptıysam eski haline getiremedim.Sebebini bilemiyorum.Yardımcı olabilirseniz cok sevinirim.Cok cok acil ustelik.Yetistirmem lazım ve bu sekilde teslim edemem.
Bu arada dosyayı illustrator 8 olarak kaydettim. Sorunu anlayabilirseniz sayet bunu eski haline getirmenin bir yolu olup olmadıgını danısmak istiyorum size.
Nasıl gorundugunu anlayabilmeniz icin resim yukledim.
Umarım cozebilirim.

Moderatör tarafında düzenlendi:

ferox

🏆Pro Tasarımcı🏆
Resim görünmüyor, tekrar yüklersen yardımcı olmaya çalışalım.

Hugareva

♾️Grafik Gurusu♾️
Merhaba
Saatlerdir illustrator de cizim yapıyorum. Kaydederken mi yanlıslık yaptım bilemiyorum ancak yanlıslıkla programı kapatıp actıgımda cizim tamamen beyaz cizgilerle bolunmus,resmen parcalarına ayrılmıs
Ne yaptıysam eski haline getiremedim.Sebebini bilemiyorum.Yardımcı olabilirseniz cok sevinirim.Cok cok acil ustelik.Yetistirmem lazım ve bu sekilde teslim edemem.
Bu arada dosyayı illustrator 8 olarak kaydettim. Sorunu anlayabilirseniz sayet bunu eski haline getirmenin bir yolu olup olmadıgını danısmak istiyorum size.
Nasıl gorundugunu anlayabilmeniz icin resim yukledim.
Umarım cozebilirim.

Benim önerim çalışmanızı resim olarak kaydetmeniz veya baskı almanız. Çünkü daha öncede buna benzer sıkıntı bende yaşadım ancak o çizgiler baskıda çıkmıyormuş(deneyerek gördüm)

Çizgiler genelde her katmanın sınırından beyaz ve incecik olurlar. Bunun sebebi cs4-5 gibi üst versiyonlardan ai7-8-9 gibi çok alt versiyonlara kaydetmek oluyor.

assala

🌱Yeni Üye🌱
Tesekkur ederim yanıtladığınız için.
Ancak ne yazık ki baskılık bir iş değil. Webden download edilecek vectorler.Bu nedenle dosyada kesinlikle bu tip bir hata olmamalı.
Resmi yeniden yuklemeyi deneyecegim.Neden gorunmediğini anlayamadım :(

salieris

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Bir ihtimal ama, çalışmayı açtıktan sonr Ctrl + Y yapar mısın?