Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

İllustrator Kayıt Sonrası Arkaplan Sorunu

Stumm

🌱Yeni Üye🌱
Arkadaşlar illustratorde yeniyim ve bana sıkıntı yaratan konuyu sizlere danışmak istedim. Sorun şu ki kartvizit tasarımımda tüm tasarım bittikten sonra çalışmayı kaydediyorum ve kullandığım grafikleri sildiğimde karşıma çıkan sorun şu oluyor;

adszhnw.png

Aslında normal olması gereken ise şudur;

adszhnw.png

Evet aslında anlaşıldığı üzere sorun arkaplanda kullandığım background_GRAY.psd dosyasını silmiş olmam.. Fakat sonuçta bunu baskıya da ikisi bir arada yollayamam. Bu arkaplanı nasıl entegre hale getirebilirim. Muhtemelen Photoshop daki gibi Flatten benzeri bir işlem olsa gerek. Bu konuda bana yardımcı olursanız gerçekten çok sevinirim.. Şimdiden yardımcı olan veya olmaya çalışan arkadaşlara teşekkür ederim.

ferox

🏆Pro Tasarımcı🏆
Arkadaşlar illustratorde yeniyim ve bana sıkıntı yaratan konuyu sizlere danışmak istedim. Sorun şu ki kartvizit tasarımımda tüm tasarım bittikten sonra çalışmayı kaydediyorum ve kullandığım grafikleri sildiğimde karşıma çıkan sorun şu oluyor;

adszhnw.png

Aslında normal olması gereken ise şudur;

adszhnw.png

Evet aslında anlaşıldığı üzere sorun arkaplanda kullandığım background_GRAY.psd dosyasını silmiş olmam.. Fakat sonuçta bunu baskıya da ikisi bir arada yollayamam. Bu arkaplanı nasıl entegre hale getirebilirim. Muhtemelen Photoshop daki gibi Flatten benzeri bir işlem olsa gerek. Bu konuda bana yardımcı olursanız gerçekten çok sevinirim.. Şimdiden yardımcı olan veya olmaya çalışan arkadaşlara teşekkür ederim.

Merhaba;

Resmi embed edersen sorunu çözmüş olursun,

"Fakat sonuçta bunu baskıya da ikisi bir arada yollayamam"
demişsiniz aksine resmi embed etmeden linkli olarak ta gönderebilirsiniz.
çalışmanızın içerisinde onlarca belki yüzlerce resim kullandığınızı düşünürsek ve hepsini embed lerseniz dosya boyutu artacaktır.

MLqMi.png

Stumm

🌱Yeni Üye🌱
Çok teşekkür ederim yardımınız için.. Aslında dün çalışmayı EPS olarak kaydettiğimde böyle bir sorunun olmadığını farkettim. Bu benim sorunumu çözmüş olurmu yada kalite bazında bana sıkıntı yaratır mı acaba?