Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

İllustrator özel uygulamalar konusunda yardım

niluferuzunboy

🌱Yeni Üye🌱
Merhaba,

Ben Marmara Üniversitesi Matbaa Öğretmenliği son sınıf öğrencisiyim. Tez için İllustrator'de özel uygulamalar konusunda yardımlarınızı bekliyorum. İllustrator'de kimsenin çok fazla bilmediği ya da İllustrator'ün inceliği diyebileceğimiz uygulamalara ihtiyacım var. Uygulamaları adım adım anlatacağım.

Şimdiden teşekkür ediyorum.

Moderatör tarafında düzenlendi:

mecityilmaz

🌟Usta Tasarımcı🌟
Merhaba,

Ben Marmara Üniversitesi Matbaa Öğretmenliği son sınıf öğrencisiyim. Tez için İllustrator'de özel uygulamalar konusunda yardımlarınızı bekliyorum. İllustrator'de kimsenin çok fazla bilmediği ya da İllustrator'ün inceliği diyebileceğimiz uygulamalara ihtiyacım var. Uygulamaları adım adım anlatacağım.

yaklaşık 10 adet elimde çok güzel uygulamalar var e-mail adresi verirsen gönderirim.

ferox

🏆Pro Tasarımcı🏆
Merhaba,

Merhaba,

aşağıdaki çalışmalar inceleyebilirsiniz.
Faydalı olabilir.

Kolay gelsin
Case 5: Illustrator 3D Textures - YouTube

Adobe Illustrator - Schlange erstellen - YouTube

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Ayrı bir konu başlığı altında paylaşırsanız sevinirim. Zira bu arşivden faydalanmak isteyen çok kişi olacaktır.