Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

İllustrator Sorunu

kulaber77

🌱Yeni Üye🌱
illustrator CS4 programı açılıyo ama açıldığı gibi kapanıyor..Program dün çalışıyordu ama şimdi çalışmıyor ne yapmam gerekiyor..Yardımcı olursanız sevinirim..

g.ecglr

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
lisanslı mı kullandığın program yoksa netten falan mı indirdin?
Lisanslı değilse ve aktif etmediysen 30 günü aşmış olabilirsin
Yada başka bir hata vardır; silip tekrar kurmayı denedin mi?
Yada en kötü ihtimalle virüs yemişsindir; tarama yap
Olmadı kesin ve net çözüm format :D :D :D

karakas_1978

🏅Acemi Tasarımcı🏅
windows vistada bu sorun oluyor sen pcni windows xp yi çewirmeni tavsiye edrim benimde başıma bçyle birşey gelmişti:

tio

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.tuyograf.com
CS4 kurulu bilgisayarımda (vista) İllustrator kullanıyordum fakat birkaç gün önce sadece İllustratoru açarken seri no istiyor (lisanssız kurulum). İnternetten seri no'lar bulup yükleyince açılıyor. Faakt kapatıp tekrar açınca farklı seri no ile tekrar açıyor yani her program açılışında farklı seri no istiyor. Farklı seri no bulamazsam hiç açamayacağım. Bilgisi olan varsa yardımcı olursa memnun olurum.

tio

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.tuyograf.com
Tarihi 2 gün geri al derken bilgisayar geri yüklemeyi kasttettiniz? CS4'ün ilk kurulumda illustrator seri no istememişti. Hatta ben 1-2 gün önce CS4'ü kaldırıp tekrar kurduğumda illustrator yeni seri no istedi.

eraksa

🌟Usta Tasarımcı🌟
benimde benzer bir sorunum var netten indirmiştim programı illustrator öğrenmek için ama açamıyorum sürekli ekte ki resimde görulduğu gibi bir uyarı çıkıyor ok tuşuna basıncada program kapanıyor sebebini bilen varmı? yardımlarınızı bekliyorum.

xxxv.jpg

karakas_1978

🏅Acemi Tasarımcı🏅
program açılırken CANT diye birşey soruyor du benimde böyle oluyordu.vistayi windows xp ye çevirçünkü vistanın program yüklemesinde kurarken kaldırırken çok sıkı güvenlik tedbirleri vardır.hatta kurarken derki programı bir kaç soru soruyor sen xp ye çewir memnun olcaksın bunu bil benimde başıma geldi at format gitsin

tio

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.tuyograf.com
Bilgisayarımda (vista) CS4 yüklü. İllustrator CS2 veya CS3 yüklersem sorun yaşarmıyım?

eraksa

🌟Usta Tasarımcı🌟
karakas arkadaşım verdiğiniz öneri acaba benim sorunuma mı cevaptı anlayamadım eğer öyleyse benim pc de xp ultimate yuklu