Neler yeni

ıllustratorda save as

ZULAYHAN

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Cs3 illustrator kullaniyorum

illustrator da bir vektörel dosyayi nasil export veya save as yapayimki

freehand mx veya corel 11 de efektlerini kaybetmeden vektörel olarak görebileyim

bazi dosyalari illustrator 8 olarak kaydediyorum aciyor ama

cogu dosyada sorun yaratiyor

ne yapmam grekiyor

yardimci olabilirmisiniz

efoja

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
birderindeniz.blogcu.com
Efektlerin başka programlarda sorun yaratması doğal; en son efektleri uygulamanız belki çözüm olur.

beterböcük

🌱Yeni Üye🌱
Benim sorunumda buna benzer.Ben illustrator cs3 de yaptığım broşür çalışmasını,jpeg olarak kaydetmem gerek . bu broşür de 15*22 lik boyutta. Lakin jpeg olarak kaydedince 300 kb lık bişey olarak ve çok çok küçüük şekilde kaydediyor . Sizce sebebi ne?Aynı sorun expot diyom photoshop olarak kaydet diyom yine aynı şey oluyo.photoshopta ta miniminnacık bir görüntü çıkıyor ?
Birde bu broşürü bastıracağız ama kalitesinin çok yüksek olması gerekiyorsa ben bunun kalitesini nasıl arttırırım?
Lütfen biri yardım etsin .

eylemc

🌱Yeni Üye🌱
illustaror cs2 kullanıyorum yazı yazdığım zaman create outline yapmadığımda program hata veriyor ve kapanıyor,çalışmamı kaydedemiyorum,ve programda fontlar görünmüyo!lütfen! biri yardım edebilir mi??

efoja

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
birderindeniz.blogcu.com
Benim sorunumda buna benzer.Ben illustrator cs3 de yaptığım broşür çalışmasını,jpeg olarak kaydetmem gerek . bu broşür de 15*22 lik boyutta. Lakin jpeg olarak kaydedince 300 kb lık bişey olarak ve çok çok küçüük şekilde kaydediyor . Sizce sebebi ne?Aynı sorun expot diyom photoshop olarak kaydet diyom yine aynı şey oluyo.photoshopta ta miniminnacık bir görüntü çıkıyor ?
Birde bu broşürü bastıracağız ama kalitesinin çok yüksek olması gerekiyorsa ben bunun kalitesini nasıl arttırırım?
Lütfen biri yardım etsin .

Sizin sorununuz çok farklı aslında. Baskı için yapılan bir çalışma en az 300 dpi olmalı. Belli ki, düşük çalışmışsınız.
https://www.grafikerler.net/photoshop-cs3te-yeni-bir-dokuman-acmak-t72398.html
Yeni dökümanınızı açarken çözünürlülüğe ve CMYK olmasına dikkat edin.

illustaror cs2 kullanıyorum yazı yazdığım zaman create outline yapmadığımda program hata veriyor ve kapanıyor,çalışmamı kaydedemiyorum,ve programda fontlar görünmüyo!lütfen! biri yardım edebilir mi??

Bilgisayarınızın gücü yetmiyor olabilir. Gereksiz programları kaldırmayı, masaüstünde kayıtlı olanları d sürücüsüne taşımayı deneyin. Ayrıca disk birleştirin. Sorun devam ederse Illustrator programını yeniden kurmanız gerekebilir, aslında büyük ihtimal kurulum esnasında sorun yaşamış... Hiç bir şey halledemezse en son aşama format diyebilirim; umarım önceki durumlarla hallolur ve formata gerek kalmaz.