Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

İllustratörden Corele yardım lütfen

darkdevill

🌟Usta Tasarımcı🌟
Arkadaşlar çalışmam var ve baskıya gidecek matbaa corelle çalışıyor ben ise illustrator corelide bilmiyorum matbaa corel istiyor bende denedim açılmıyor dosyalar corele export yapamıyorum sürükleyip corele atıyorum illustratordan ama corelde resim gibi görünüyor ve renkler çok soluk çıkıyor yarında baskıya vermem lazım :S

yardım edenlere şimdiden teşekkürler

Benzer konular

kasta095

👑Efsanevi Grafiker👑
EPS ya da PDF format olmuyor mu? o zaman İllustrator programdan baskıya gönderme şansınız var, renkler de İllustratordaki gibi olacak

İllustrator programda kayit yaptığınız zaman İllustrator 8 olarak kayit edin

Son düzenleme:

thematrix

♾️Grafik Gurusu♾️
EPS olarak kaydedin daha sonra Corel'de import yapın, import ederken dosya tipini All File değilde PS,PRN,EPS olarak seçin birde böyle deneyin.

darkdevill

🌟Usta Tasarımcı🌟
daha yeni eps olarak kaydettim bi onu açtı ama üzerinde oynama yapamıyorum onuda geçtim renler çok cansız çıkıyor bide verdiğim efekler den eseryok

kasta095

👑Efsanevi Grafiker👑
daha yeni eps olarak kaydettim bi onu açtı ama üzerinde oynama yapamıyorum onuda geçtim renler çok cansız çıkıyor bide verdiğim efekler den eseryok

tüm değişiklik illustrator programda yapacaksınız... efektler - patternler - vs Ai ait özeliler Convert edin (yani Expand)

josef29

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.bayrakci.com
eger iş tmm ve herhangi bi degişiklik yok ise photospta açıp yüksek çözünürlükte kaydetip gönder dosyayı bunuda istemiyorlarsa x4 aç dökümanını daha başarılı

grafikerkartal

👑Efsanevi Grafiker👑
x4'de de sonuç vermiyorsa ilis de yüksek çözünürlükte TIF yap o şekilde gir baskıya

darkdevill

🌟Usta Tasarımcı🌟
x3 var bende ama mecburen tiff olacak ama renklerde sorun olur mu yani siyah zemin aide süper görünüyo tam istediğim gibi ama corel de ise grimsi gibi önemli olanda baskıda sorunsuz çıkması

grafikerkartal

👑Efsanevi Grafiker👑
x3 var bende ama mecburen tiff olacak ama renklerde sorun olur mu yani siyah zemin aide süper görünüyo tam istediğim gibi ama corel de ise grimsi gibi önemli olanda baskıda sorunsuz çıkması

cmyk değerlerinde ilis de sorun yoksa tifde de sorun çıkmaz diye tahmin ediyorum dilersen bi digital çıkış al riskini minumuma indir

darkdevill

🌟Usta Tasarımcı🌟
eyw sagolun yarın deniyecem inş sorunsuz çıkarım işin içinden

darkdevill

🌟Usta Tasarımcı🌟
götürdüm bugün yapamadılar :S 300 pdi resim psd eps ve ai olarak görürdüm hangisi olursa diye yeniden çizdiler orda öyle baskıya verdim :S 1 hafta sonra teslim edilecek