Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

InDesign Numaralandırma

siLencieux

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Merhaba arkadaşlar bir problemim var InDesign'da bir şablon oluşturup numara vermek istiyorum oda ekteki şekilde bu sistemde bir şeyi nasıl yapabilirim, şimdiden teşekkürler.

2rpprv.png

Benzer konular

alicinki

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.alicinki.com
Hala bulamadıysan;
Numaralandırılmış paragraf stiliyle çözebilirsin.
3 ayrı yazı alanı yaparsın. Bunları da kendi içinde linklersin. Bunu nasıl yapacağını https://goo.gl/QhzYXW adresinden öğrenebilirsin.

ThreeBuddha

🏆Pro Tasarımcı🏆
Merhaba arkadaşlar bir problemim var InDesign'da bir şablon oluşturup numara vermek istiyorum oda ekteki şekilde bu sistemde bir şeyi nasıl yapabilirim, şimdiden teşekkürler.

2rpprv.png

indesign içinden bunu ancak data merge ile yapabilirsiniz. Öncesinde ilgili numaraları excel ile hazırlamanız gerekiyor.
Data merge kurgusunu bildiğinizi varsayıyorum.

xararxfire

🌱Yeni Üye🌱
Acil Yardım Lütfen

Merhaba,

Data Merge cc2017 de deniyorum fakat bir türlü olmuyor, aynı sayfada 10 tane çerçeve açıyorum ve veri birleştirme adımlarını takip ediyorum, buraya kadar herşey normal ve olumlu, önizleme yada tamamlama kısmında hepsine aynı bilgiyi atıyor yani excel (2 sütun ve toplamda 289 satır var) de ilk satırdakini, tek tek diğer satırlarıda eklemesi gerekirken bütün sayfalarım aynı oluyor, nasıl çözebilirim neyi atlıyorum ? yada ayrıca bir programa mı ihtiyacım var ? lütfen acil yardım :(