Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

indesing A4 dergi print ayarları???

hisarbuse

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Arkadaşlar indesingda yapılmış bir çalışmayı baskıya gönderirken a4 boyutunda bir dergi ve kesim payı 5mm bunun doğru print ayarları nedir?

Benzer konular

mehmet1221

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.bingoldijitaltasarim.com
print ön izleme yok mu ? Print preview eğer kulanım ingilizce ise zaten yazıcılar kendileri bir boşluk atarlar sayfanın kenarlarına sen 7 mm olarak ayarlasan yeterli olacak

hisarbuse

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
şöyle bir sorun çıkıyor. 14 boyunuda dergi 5 mm de kesim payı var. ama ben onu yazdırırken print ayarlarındada 5 mm veriyorum ancak dergi olduğu için yanyana sayfalar var ve sayfaların taşan kısımları diğer sayfadada çıkıyor. bu normalmi...

hisarbuse

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
14 boyutu değil A4 boyutu:) kusura bakmayın

Safari

♾️Grafik Gurusu♾️
şöyle bir sorun çıkıyor. 14 boyunuda dergi 5 mm de kesim payı var. ama ben onu yazdırırken print ayarlarındada 5 mm veriyorum ancak dergi olduğu için yanyana sayfalar var ve sayfaların taşan kısımları diğer sayfadada çıkıyor. bu normalmi...

Bunu aştık değil mi..
Yani bu normal birşey.. :)

orhanek

🌱Yeni Üye🌱
file - print booklet ile sayfaları prewiev ile görerk pdf çevirirsen daha iyi olur ve sayfaların kenarında bıraktığın 5 mm boşluklalrıda inside değerini 0 diğer değerleri 5 mm gir dergilerde ve kitaplarda inside değeri girersen taşmalar ve diğer sorunlar yaratabilir.