Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

indirim afişi

z.uuR

🏅Acemi Tasarımcı🏅
66466262.jpg

Arif ARINMIŞ

♾️Grafik Gurusu♾️
tasarım hoş gibi ama kopukluk var .
1 (ürün)alana (ne alana ?) 2. ürün ....
%50 indirim(li)
indirim ile yazı birbirinden kopuk. Ayrıca font biraz zor okunuyor. İndirim afişlerinde hemen okunan font olmalı.

amenna_76

🌱Yeni Üye🌱
afislerde tavsiye ettiğiniz fontlar nelerdir arkadaşlar

o_g_58

🏅Acemi Tasarımcı🏅
yaw bekliyorum ki devamı gelsin afişin meğersi bukadar mış =)

şeritin üstündeki yazı fontunu değiştirsen güzel olucak. ayrıca font tavsiye edilmez aslında her tasarımın kendiine özgü görseli olduğu için...

z.uuR

🏅Acemi Tasarımcı🏅
devamı geldi geldi:))dediğin gibi oldu açmadım bidaa konuyu

HAWAI

🏅Acemi Tasarımcı🏅
:emo1::emo1:Bence o sale yazısını kaldır. Marka zannederler. Anlamaz kimse onu. Bider 1 çift ayakkabıya 2. bizden ... indirimli falan gibi büyük puntolarla yaz bunları. Bide sanki cat gibi botlar için kullanılan zemin renklerini seçmişsin. Sportif olmuş. O ayakkabıya o renkler gitmemiş canım:wink:

emirkhan

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.adobe.com
renklerde ve ilk bakışta okunabilirlikte sorun var. Klasik bir ayakkabı modeli için "cat" renkleri kullanmışsın ki "cat" bu konuda kurum kimliği daha önde, net bir markadır. Arkadaki " sale " textleri olmamış. Sanırım bu iş ile hedeflenen müşteri b ve C sınıf müşteri onlarda "sale" textini marka sanabilirler. Font olarak ilk bakışta okunabilir ve buyuk puntolar kullanabilirsin. Çunku bu tur materyal okunmaz sadece bakılır ve bir bakışta mesajı iletmesi istenir. Sanatsal kaygı ya da gorsellik kaygısı taşımana gerek yok bence. Temiz basit sade bir kurgu işini görecektir.

HAWAI

🏅Acemi Tasarımcı🏅
renklerde ve ilk bakışta okunabilirlikte sorun var. Klasik bir ayakkabı modeli için "cat" renkleri kullanmışsın ki "cat" bu konuda kurum kimliği daha önde, net bir markadır. Arkadaki " sale " textleri olmamış. Sanırım bu iş ile hedeflenen müşteri b ve C sınıf müşteri onlarda "sale" textini marka sanabilirler. Font olarak ilk bakışta okunabilir ve buyuk puntolar kullanabilirsin. Çunku bu tur materyal okunmaz sadece bakılır ve bir bakışta mesajı iletmesi istenir. Sanatsal kaygı ya da gorsellik kaygısı taşımana gerek yok bence. Temiz basit sade bir kurgu işini görecektir.

bu ne şimdi???? benim mesajımı değiştirerek yazıyon???:surprised:

emirkhan

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.adobe.com
senin mesajın diye bir sey yok kendi tecrübemle yazıyorum. Aynı fikirde olmamız ise farklı bir durum. Copy paste bir durumda göremiyorum. Senin yukarıda acılmış konuyu kendi mesajınla sonlandırdığından haberim yoktu bir daha yapmam heheheh