Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

inekli tavşanlı sade bi afiş

meduz

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
meduzz.deviantart.com
cow2.jpg

corelDRAW'da kendim yaptım, karakterler tamamıyla bana aittir,
öğrenci topluluğu için afiş çalışmam yazıları kaldırdım karikatür topluluğu için uygun mudur _?
. teşkürler

Son düzenleme:

Benzer konular

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Bu iş esnasında, kullandığın programları, karakterlerin alıntı yapılıp yapılmadığını boyutlarını, kullanım şekillerini yazarsan, gelecek yorumlar buna göre yönlenebilir. Ve birçok arkadaşta bilgilerinden faydalanmak isteyebilir..
Karakterler sizin tasamınızsa 10 numara bir çalışma..Öğrenci topluluğu için biçilmiş kaftan..
Eğer imkanın varsa Tavşanın sağ gözündeki açıklığı sola uygulamalısın..Ve havuş unutlmaz çünkü inekte ot kullanmışsın..Ama gerçekten son zamanlarda gördüğüm en şekerlerden..Tebrik ederim..

meduz

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
meduzz.deviantart.com
Bu iş esnasında, kullandığın programları, karakterlerin alıntı yapılıp yapılmadığını boyutlarını, kullanım şekillerini yazarsan, gelecek yorumlar buna göre yönlenebilir. Ve birçok arkadaşta bilgilerinden faydalanmak isteyebilir..
Karakterler sizin tasamınızsa 10 numara bir çalışma..Öğrenci topluluğu için biçilmiş kaftan..
Eğer imkanın varsa Tavşanın sağ gözündeki açıklığı sola uygulamalısın..Ve havuş unutlmaz çünkü inekte ot kullanmışsın..Ama gerçekten son zamanlarda gördüğüm en şekerlerden..Tebrik ederim..

beğenmenize sevindim amaçladığım da dikkat çekmesi idi ki sanırsam başarmışım bir nebze de olsa üst bölümü de istediğiniz doğrultu da düzeltim aslında çalışmada tavşan yoktu onu koymaya bi anda karar verdim havuç işini de deneyeceğim teşekkürler

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Ve karikatür topluluğu işlerinizi bana da bildirin..Takipçiniz olabilirim:p
Benim bahsettiğim kısım tavşanın göz duruşu aşağıda.. kolay gelsin..
73017647.jpg

çiçocadı

🏅Acemi Tasarımcı🏅
gerçekten güzel bi çalışma olmuş bide bunları bu siteye nasıl ekliyosunuz bilgi verirseniz sevinirim:)

irm.art

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑

meduz

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
meduzz.deviantart.com
oldukça başarılı görünüyor. Sadece beni yoran ineğin boynuzlarından çıkan şekillerde ki grili siyahlı tonlamanız biraz koyu geldi. Emeğinize sağlık

Çicocadı: Konunun yeri burası değildir.
https://www.grafikerler.net/uyelere-ozel-forum-kullanim-kilavuzu-t4724.html#post36108
Konuları ihlal etmeden site içi aramalarınızda sorularınız cevaplarını bulabılırsınız

o bahsettikleriniz ilk başta yoktu ama afiş biraz çıplak kalınca bende onlarla süslemek istedim afişin geneli açık olduğu için ilk başta beni rahatsız etmemişti ama birdahaki çalışmalarımda dikkat ederim
teşekkürler

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
İşlerinizin basıldığına sevindim yeni çalışmalarla tekrar çizimlerinizi paylaşırsanız sevinirim..Kolay gelsin..

wwaslıww

👑Efsanevi Grafiker👑
başarılı bir çalışma eline sağlık

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
anlamsız bir afiş

Bize herhangibi karükatür derneğinin anlamlı bir çalışmasından bahsedermisiz?
Yorum yapmak için yorumda bulunmanız ne konu sahibini 1 adım ileri taşır, nede hatalarını, afişteki fazlalıkları yönlendirerek çalışmaya sizinde bir katkınız olmasından bir haz alabilirsiniz.
Sadece birazcık emeğe ''Saygı''.