Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
hoş ve amacına uygun olmuş, bence eksik yok.. renk uyumu da güzel, alternatife gerek yok, bir de mor yerine koyu kırmızı dene daha hoş görülebilir...olmasa da olur tabi.
ilk morlu bordolu olan logoda okumsu olan kısım olmsa yani direk ev motifi olsa parantez içinde bence daha sade ve hoş bir logo olabilir elinize sağlık tekrar. iyi çalışmalar.
ellerinize sağlık, gayet güzel bir logo yapmışsınız. molu olan çok güzel ama ben yine de yeni hazırladıklarınızdan 3. olan kahve tonlarındaki logoyu görünce onu daha çok beğendim diyebilirim. bir eksiklik veya eleştirecek birşey bulamıyorum. iyi çalışmalar...
Amblem çok basit bir şekilde çözümlendiği için olucak ben begenmedim.. aslında basit çözümlenmiş amblemleri severim ama bu fazla basit belki çok çocuksu geldi ondan olabilir.. logotype ve yerleşimi iyi bana kalırsa amblemsiz daha iyi gözüküyor. Emeğinize sağlık ..