Yorumlarınızı sunarsanız sevinirim. Teşekkür ederim.
asdasdaerk 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 12 Ara 2009 Mesajlar 89 Tepkime puanı 1 Web sitesi www.iskenderunsohbet.com 9 May 2011 #1 Yorumlarınızı sunarsanız sevinirim. Teşekkür ederim.
Arif ARINMIŞ ♾️Grafik Gurusu♾️ Katılım 4 Eyl 2008 Mesajlar 1,719 Tepkime puanı 60 9 May 2011 #2 Örnek logoları incelemeni tavsiye ederim
LaYeR 🏆Pro Tasarımcı🏆 Katılım 5 Tem 2008 Mesajlar 807 Tepkime puanı 23 Yaş 37 9 May 2011 #3 Hiç ama hiç olmamış arkadaşım böyle bir logo olamaz arixira'nın yorumuna da katılıyorum..
asdasdaerk 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 12 Ara 2009 Mesajlar 89 Tepkime puanı 1 Web sitesi www.iskenderunsohbet.com 9 May 2011 #4 arixira' Alıntı: Örnek logoları incelemeni tavsiye ederim Genişletmek için tıkla ... LaYeR' Alıntı: Hiç ama hiç olmamış arkadaşım böyle bir logo olamaz arixira'nın yorumuna da katılıyorum.. Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim yorumlarınız için. Peki bana biraz fikir sunabilirmisin. Bunu yapabilirseniz sevinirim Benim kafa durdu çünkü
arixira' Alıntı: Örnek logoları incelemeni tavsiye ederim Genişletmek için tıkla ... LaYeR' Alıntı: Hiç ama hiç olmamış arkadaşım böyle bir logo olamaz arixira'nın yorumuna da katılıyorum.. Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim yorumlarınız için. Peki bana biraz fikir sunabilirmisin. Bunu yapabilirseniz sevinirim Benim kafa durdu çünkü
LaYeR 🏆Pro Tasarımcı🏆 Katılım 5 Tem 2008 Mesajlar 807 Tepkime puanı 23 Yaş 37 9 May 2011 #5 Free-lance.ru buradan bakabilirsiniz gerçek logo niteliği taşıyan sizin çalışma yapacağınız sektörle alakalı da güzel tasarımlar mevcut kolay gelsin..
Free-lance.ru buradan bakabilirsiniz gerçek logo niteliği taşıyan sizin çalışma yapacağınız sektörle alakalı da güzel tasarımlar mevcut kolay gelsin..
Arif ARINMIŞ ♾️Grafik Gurusu♾️ Katılım 4 Eyl 2008 Mesajlar 1,719 Tepkime puanı 60 9 May 2011 #6 yani referans teşkil eder mi bilemem ama benim yaptığım bir tane vardı. dur link vereyim ama önce bir bulayım 3 dk sonra https://www.grafikerler.net/hertz-insaat-kurumsal-calismasi-t102540.html
yani referans teşkil eder mi bilemem ama benim yaptığım bir tane vardı. dur link vereyim ama önce bir bulayım 3 dk sonra https://www.grafikerler.net/hertz-insaat-kurumsal-calismasi-t102540.html