Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

İnşaat-Mühendislik Logo Çalışması

p_adisah

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
2-3 çalışma ile grafiker olunmaz! bende kendime grafiker demiyorum çünkü bu bambaşka birşey hayal gucu kabiliyet akıl meselesi. Size bir grafiker sitesi vereyim bakın.
"www.cpeople.ru" ;)

berking

🌱Yeni Üye🌱
1.si güzel olmuş kırmızı çizgi hoşuma gitti alt yapısı olrak düşünilebilir

Nihat BAYSAL

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Bütün yorumları üşenmedim okudum.
Ben bir soru ile yorumuma şekil vermek istiyorum.
Kullanılan amblem hazır bir vektör mü? ki bana verdiği izlenim hazır olduğu yönünde.
Eğer hazır vektör ise kusura bakmayın ama ben buna tasarım diyemiyecem.Çünkü hazır bir amblemin altına uygun karekterde bir yazı koyarak ben logo çizdim demek ne derece doğru bilemiyorum.
Haa esinlenmek apayrı bir şey.Bazen çok sıkışırsınız,aklınıza bir fikir gelmez.Daha önce yapılmış logolardan esinllenirsiniz.Ona bir itirazım olamaz.
Ancak,dediğim gibi eğer hazır vektör kullanılmışsa konuyu açan arkadaşım kusura bakmasın.Ben bu çalışmaya logo çizilmiş gözü ile bakamayacağım.

Hulya AKSAKAL

🌟Usta Tasarımcı🌟
bana görede 2. sıradaki daha güzel geldi.fakat gri tonu birazdaha koyu kullanarakta deneye bilirsin.

pinhan7

🌱Yeni Üye🌱
birinci oldukça güzel sonuncusu da güzel fakat ayrıntılı çalışmalar olmuş, bunlar kartvizitte küçüldüğünde deforme olmazmı

answersaray

🌟Usta Tasarımcı🌟
Bütün yorumları üşenmedim okudum.
Ben bir soru ile yorumuma şekil vermek istiyorum.
Kullanılan amblem hazır bir vektör mü? ki bana verdiği izlenim hazır olduğu yönünde.
Eğer hazır vektör ise kusura bakmayın ama ben buna tasarım diyemiyecem.Çünkü hazır bir amblemin altına uygun karekterde bir yazı koyarak ben logo çizdim demek ne derece doğru bilemiyorum.
Haa esinlenmek apayrı bir şey.Bazen çok sıkışırsınız,aklınıza bir fikir gelmez.Daha önce yapılmış logolardan esinllenirsiniz.Ona bir itirazım olamaz.
Ancak,dediğim gibi eğer hazır vektör kullanılmışsa konuyu açan arkadaşım kusura bakmasın.Ben bu çalışmaya logo çizilmiş gözü ile bakamayacağım.

ben de üşenmeden okudum..iyi ki de okumuşum...sonunda düşündüğümü buldum...bana da hazır vector gibi geldi binalar...ama çizim ise ben 2.yi tercih ederdim..

ivles

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
1. Karizma ve şık olmuş , 2.ci firma ünvanının yazı karakteri biraz gözü yoruyor onun dışında başarılı 3. Anlaşılır gayet açık ve net olmuş. Emeğine sağlık güzel çalışmalar

h6soft

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
birincisi güzel ama çok detaylı. ikincisini de çok sönük buldum.
bu yüzden üçüncüsü diyorum. emeğinize sağlık

finfik

👑Efsanevi Grafiker👑
1.sırada olanı başka bir yerde görmüştüm, yani bina halini... 3. sıradaki çalıma üstünde biraz daha çalışsan güze şeyler çıkacak gibi duruyor ;)

ewray

🏅Acemi Tasarımcı🏅
ben biraz fazla türkçüyüm herhalde bu konularda ilk iki logo hiç bu ülkenin tasarımı gibi yada bu ülkedeki bir firmayı gösteriyor gibi gelmedi bana. Üçü tercih ederim bu yüzden ama tasarımların güzel olduğunuda tabiki söylemek gerekiyor.

OrkanC

🌱Yeni Üye🌱
Üçü de güzel çalışmalar.Birincisi daha çok bir emlak ofisi tabelası çağrışımı yaptı bende, ikincisi ise marka gibi üçüncüsü ise daha çok şantiye imalat yönünde çalışan bi şirket için uygun gibi göründü.çok güzeller hepsi tasarım olarak fikir olarak ayrı güzel havası var hepsinin tebrikler.

berkuzen

🌱Yeni Üye🌱
binalarıda sen kendin yarattıysan emeğine saygı gösteriririm.

ma®tin

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
ben de 2 numarayı çok beğendim harika ellerine emeğine sağlık

serhas58

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
3. çalışman çok hoş aslında baret yerine kule vinçle deneme yapsaydın daha güzzel bi sonuç çıkabilirdi ama çok hoş logolar emeğine sağlık

Pınar Bozdemir

👑Efsanevi Grafiker👑
1. logo güzel fakar 2 ve 3 biraz karışık :( Emeğine sağlık.

y a r a m a z

🌱Yeni Üye🌱
yaw bişiyi anlamadım kimse ortadaki logoyu beğenmemiş,halbuki ortadaki logo diğer ikisinden daha ii.Yalnız gri rengi biraz daha siyaha yakın kullansaydı daha ii olurdu.Günümüzde sade ve çarpıcı olan logolar rağbet görüyor ve doğrusuda bu.Bir logoyu kuruma beğendirmek kolay önemli olan onu en iyi biçimde yaptığımıza bizim kani olmamız.Birinci logo bence ii değil.Bide yapılan logoların ileride animasyon çalışmasına uygunluğuda önemli.Buarada grafipixel arkadaşımızı dinlemende fayda var,işin matbaa boyutuda çok önemlii.Kolay gelsin eline sağlık...

sedatyamaci

🌱Yeni Üye🌱
Arkadaşım ben bu logolarından birini kullanmak istiyorum. Bize yapar mıısn ?