Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

İnşaat-Mühendislik Logo Çalışması

ozlem aslan

🌟Usta Tasarımcı🌟
2. calısma ıyı olmus ama uzerındekı gorsel veya vektor mu cok beyendım varsa paylasabılırımısınız ne oldugu bulmaya calıstım bulamadım ...emege saygı

bbb354

🌱Yeni Üye🌱
hepsi güzel kardeşim ama 1.si en iyisi;)

uslanmazserkan

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Bütün yorumları üşenmedim okudum.
Ben bir soru ile yorumuma şekil vermek istiyorum.
Kullanılan amblem hazır bir vektör mü? ki bana verdiği izlenim hazır olduğu yönünde.
Eğer hazır vektör ise kusura bakmayın ama ben buna tasarım diyemiyecem.Çünkü hazır bir amblemin altına uygun karekterde bir yazı koyarak ben logo çizdim demek ne derece doğru bilemiyorum.
Haa esinlenmek apayrı bir şey.Bazen çok sıkışırsınız,aklınıza bir fikir gelmez.Daha önce yapılmış logolardan esinllenirsiniz.Ona bir itirazım olamaz.
Ancak,dediğim gibi eğer hazır vektör kullanılmışsa konuyu açan arkadaşım kusura bakmasın.Ben bu çalışmaya logo çizilmiş gözü ile bakamayacağım.

ben de üşenmeden okudum..iyi ki de okumuşum...sonunda düşündüğümü buldum...bana da hazır vector gibi geldi binalar...ama çizim ise ben 2.yi tercih ederdim..

bende üşenmeden okudum ve sizler gibi düşünüyorum 7 sayfalık bir konuda hemen hemen herkes beğenirken ben bu beğeniyi anlamaya çalıştım dostum evet bu çizimler sanat ait ise emeğine sağlık ama malasef hazır gibi kokuyor ben tam anlamıyla kendimi grafiker demesemde hiç bir zaman hazır vektörel kullanarak müşteriye sunmadım şimdi bende inşaat firması için logo tasarlıyorum ve hepsinin benim ürünüm olmasına dikkat ediyorum bana ait olmazsa bi anlamı olmaz bundan sonra dikkat edersin umarım

|akfbrcn

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Üçüncü benim favorim. Gayet hoş bir çalışma olmuş. Birinciside fena değil. Emeğinize sağlık.

alpsari26

🌱Yeni Üye🌱
şirketime logo tasarlatmak istiyorum.
irtibat için: [************

FF210609

🌱Yeni Üye🌱
yavuz mimarlık logo çok iyi olmuş vektörünü verme şansınız varmı ço0k beğendim kullanıcam bi çalışmamdaü