Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

İnsanlar Ne Acayip Değil mi?

vedatorhan

🌱Yeni Üye🌱
Buraya üye olalı bir ay bile olmadı, ve hiç mesajda yazmamıştım. Bugün yazmak iktiza etti ve yazarken de profile falan bakarlar, yeni üye hiç mesajda yazmamış derler kesin kimse cevap bile vermez diye düşünüyordum. Ki toplumun geldiği nokta da hakikaten bu. Ama daha gün içinde bile farklı arkadaşlar yardımcı oldular. Sevindiğim kadar şaşırdımda yani. Sağolun.

Benzer konular

ZxxxE

👑Efsanevi Grafiker👑
Bu yardım karşısında arkadaşlarımızı "acayip" olarak nitelendirerek mi ödüllendirdiniz ??? !!! ...

vedatorhan

🌱Yeni Üye🌱
"Ne acayip adamlarsınız ya, tutmuş bi de cevap verdiniz soruma." yazmış olsam haklısın derdim. Ki Allah zaten bu adamlara yardımcı olma bilincini ve bilgisini vererek bu konuda ödüllendirmiş, ötesi benim ne haddime!

Son düzenleme:

irm.art

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Sayın vedatorhan;
Bu şaşkınlığınızı üzerinizden atmanız sitemiz ve site üyelerimiz için çok güzel bir şey.
Çünkü biz önce karşımızdakini kendimiz olarak görüyor ve sonrasında yapılması gerekeni yapıyoruz. Toplumun geldiği noktadan ayrılanlarız biz =)) Daha aktif olmanızı bekleriz =)

vedatorhan

🌱Yeni Üye🌱
Sayın vedatorhan;
Bu şaşkınlığınızı üzerinizden atmanız sitemiz ve site üyelerimiz için çok güzel bir şey.
Çünkü biz önce karşımızdakini kendimiz olarak görüyor ve sonrasında yapılması gerekeni yapıyoruz. Toplumun geldiği noktadan ayrılanlarız biz =)) Daha aktif olmanızı bekleriz =)

Bunu ben de isterim tabi ki, ama şuanda aktivitem ya pasif konularda ya da soru sorma üzerine olur. Teknikle ilgili çok bilgim yok çünkü...

prosperity

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
acaip nitelemesi biraz olumsuz olmuş gibi..

vedatorhan

🌱Yeni Üye🌱
Edebiyata belli sanatlar var, isimlerini ve içeriklerini pek bilmem gerçi... Hani tecahül-ü arif bilmem ne var ya, onlar işte... Gerçi ben mesajı yazarken hiçbir sanata uygun olarak ve öyle olduğu anlaşılsın düşüncesiyle de yazmış değilim. Ama mesaj bir bütündür.

YaLquzaq

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Vedat bey; forum siteleri yardimlasma uzerine kurulmustur. Burasi bir forum sitesi. Digerlerinden farkli kilan ise burada eline ekmegini almis akli basinda insanlar var. Ergen ve sorumsuz cocuklar degil. Buradaki sorunlr genellikle is uzerine oldugundan ve buradaki insanlar para kazanmanin ne demek oldugunu iyi bildiklerinden yardim konusunda hic bir skinti olmaz :)

vedatorhan

🌱Yeni Üye🌱
Dediğin ilk bakışta çok doğru geliyor üstad, ama insanoğlu hele hele şu dönemde çok kötü psikoloji içinde. Ne insanlar var dedi ekmek parası kazanmak olupta yüzüne gülüp rkandan trilyon iş çeviren..