Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

İnsert sayfalarımdan örnekler

purple

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
hmm çok güzellerr..burçak ve çay ayrı bir güzel

ZUCKER

♾️Grafik Gurusu♾️
güzel sade ve başarılı çalışmalar çıkarmışsın arkadaşım...eline sağlık...

graphicshop

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Hepinize yorumlarınızdan dolayı ayrı ayrı teşekkür ederim arkadaşlar.

the_one

♾️Grafik Gurusu♾️
Arkadaşlarla aynı düşünceleri paylaşarak Eti Burçak güzel bir fikir olduğunu söyleliyim.Kolay gelsin.

yoSa

👑Efsanevi Grafiker👑
Eti Burçak konusunda hemfikirim, gayet başarılı olmuş...Kolay gelsin.

freedesing

🏆Pro Tasarımcı🏆
tebrikler gayet başarılı çalışmaların özeelikle eti burçak hoşuma gitti :) eline sağlık..

graphicshop

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Teşekkürler...

her yoruma ayrı ayrı teşekkür edemedim kusura bakmayın.güzel yorumlarıyla ve yapıcı eleştirileriyle zaman ayıran herkeze çok teşekkür ederim.devamı gelcek:)

Moderatör tarafında düzenlendi:

isaygi

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Baştan sona tüm çalışmaları ve yorumları tek tek inceledim ve okudum... aklıma takılan bir iki rahatsızlık oldu...kabalık ya da ukalalık olarak almazsanız, sormak isterim

1) Bunlar gerçekten insert mi?

2) Bu çalışmalar gerçekten ilgili kuruluşlar tarafından onaylanıp basıldımı?..(Bu hali ile)

3) ''İnsert sayfalarım'' demişsiniz....bu çalışmaların ne kadarı size ait... biraz daha açayım isterseniz...siz bu çalışmaların neresini yaptınız ...fotoğraf...tasarım... metin...konsept...vs...vs... siz bunların hangi dilimindesiniz acaba ?

4) Yoksa bunlar mevcut görseller üzerine sizin uyarladığınız serbest çalışmalarmı?

5) Bu kısım yapan değil; yorumlayıp alkışlayan arkadaşlara...lütfen sizlerde neresini beğendiğinizi ya da neresini beğenmediğinizi (hoş beğenmeyen çıkmadı ama) yazabilirseniz biz yeniler de sayenizde, iyi ya da kötüyü nasıl ayırt etmemiz gerektiğini öğrenmiş oluruz..

Eleştiri yapmadan önce aklıma takılanlara cevap bulmak adına soruyorum...lütfen artniyet aramayın..

Saygılarımla

graphicshop

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Saygı bizden

Baştan sona tüm çalışmaları ve yorumları tek tek inceledim ve okudum... aklıma takılan bir iki rahatsızlık oldu...kabalık ya da ukalalık olarak almazsanız, sormak isterim

2) Bu çalışmalar gerçekten ilgili kuruluşlar tarafından onaylanıp basıldımı?..(Bu hali ile)

3) ''İnsert sayfalarım'' demişsiniz....bu çalışmaların ne kadarı size ait... biraz daha açayım isterseniz...siz bu çalışmaların neresini yaptınız ...fotoğraf...tasarım... metin...konsept...vs...vs... siz bunların hangi dilimindesiniz acaba ?

4) Yoksa bunlar mevcut görseller üzerine sizin uyarladığınız serbest çalışmalarmı?

5) Bu kısım yapan değil; yorumlayıp alkışlayan arkadaşlara...lütfen sizlerde neresini beğendiğinizi ya da neresini beğenmediğinizi (hoş beğenmeyen çıkmadı ama) yazabilirseniz biz yeniler de sayenizde, iyi ya da kötüyü nasıl ayırt etmemiz gerektiğini öğrenmiş oluruz..

Eleştiri yapmadan önce aklıma takılanlara cevap bulmak adına soruyorum...lütfen artniyet aramayın..

Saygılarımla

Öncelikle baştan sona tüm yorumları okuyup inceledim dediğiniz için teşekkür ediyorum.Gerçekten takdire şayan bir cümle başlanğıcı olmuş ve soruları numaralandırmakda titiz bir zekanın örneği olsa gerek.Şimdi aklınıza verdiğim rahatsızlıkdan dolayı özür dileyerek karıştırmamnız için numarasız fakat sırasıyla
cevaplıyım.
Bunlar gerçekten insert çalışmaları ,A4 x 2 4'lü ürün ve ürün özgü tasarımlı olanlardan.İnsert tamamı üzerinden ,tasarım ,görsellik ,yazı fontlarına kadar ilgili market ve alışveriş merkezlerinin ilgili kişilerin sorumluluğundadır.Örnek olarak Eti tasarımının onayı için oraya e-mail atıp sonrada arayıp baktınızmı hacı nasıl olmuş çakıyımmı böle olayı yoktur.İnsert tamamı hazır olunca çıktı şeklinde markete sunulur ve baskıya verilir ve bu tasarımlarımın hepsi market insertlerinin sayfalarında yer aldı.Çalışmalar uygun görsellerin bazen tek başına kurnaz bir tasarım zekasıyla (Etide olduğu gibi) sadece ürün yerleştirmeyle bazense çok ince bir çalışma sonrasında 6-7 görselin belirli parçaları alınarak gerekli yerlerinde tamamlanarak ortaya çıkmasıdır ve slogan yazılarak tamamlanır fiyat butonlarınada sahiptiler ama ben kuymayı uygun görmedim çünkü inserte fazla tasarımlardı butonlamak istemedim.Yorumlayan arkadaşlardan yeniler olarak kendi yaptığınız tasarımlar üzerinden değerlendirilmeyi isteseniz belki hem cesaret açısından hemde gerçekten iyi yada kötüyü ayırt etme faslını aşmak adına güzel bir adım atmış olursunuz.
Tekrar çalışmalarımla aklınıza verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı özür dileriz:)

federal046

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐

Saygılarımla

arkadaşım bence sen elinie hiç insört alıp bakmıyorsun. marketler bu insörtleri sadece ürün satmak için değil aynı zamanra insörtde reklamı olan üründen reklam parası olarak da ücret tahsil ediyor. bu tip reklamlar şuan rövaşta.

bazı firmalar tüm sayfa reklam alanı kullanmak istiyor mafrafı karşılayıp sayfanın tamamına reklam ı veriyor. bundan ibaret "bu çalışmaların ne kadarı size ait..." buna net bir cevap alamaman doğal eğerki reel de tanışma imkanınız varsa veya da sana çalışmayı yollasın arkadaş bakarsın omu yapmış hazır mı bulmuş. burda herkes yapılan üzerinde yorum yapıyor. madem beğenmedin, ve arkadaşın yaptığınada inanmıyorsun, YORUM YAPMA

isaygi

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Bunlar gerçekten insert çalışmaları :)

Öncelikle bunların insert çalışmaları olduğunu belirtmeniz iyi olmuş...Zira bu yaşıma kadar hiç görmemiştim....teşekkür ederim

Üslubunuza gelince...çok sıkça karşılaştığım genel bir tepki rahatsızlığı...

Eleştirme...Soruşturma...cıssss

Oysaki daha eleştiri yazmamıştım bile...iyi ki eleştirmemişim..maazalah ne tür bir tepki alırmışım bilemiyorum...

Ulusal çapta 3 büyük, çizgi üzeri ajansta tam 12 yıl boyunca çaycılık ve ofisboyluk dışında tüm kademelerde çalışma hayatı olan...İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi, Sanat Tarihi mezunu olan....Reklam sektörüne 1980'li yıllarda hasbelkader bulaşmış ...ve hala bu illetten kurtulamayan birine insert'ün ne demek olduğunu öğrettiğiniz için; ben teşşekkür ederim.

Öncelikle bir özür borçluyum...bu insertlerin...kurumsal olmadığını, lokal merketler için hazırlandığını anlayamadığım için...

Ben çalışmalarınızı görünce, ilgili kuruluşların insertler için yaptırdığı çalışmalar olduğunu düşündüğümden, böylesi bir soru manzumesi oluşturmuş idim; ancak siparişveren ortaya çıkınca tüm soru ve şüphelerimi geri alıyorum...Lokal bir market....ve de beklenti düzeyi bu...Bu beklentiye verilen iş de budur...Hakkını teslim ediyorum.

Gelelim ikinci konuya
arkadaşım bence sen elinie hiç insört alıp bakmıyorsun.

Bu arkadaşımız çok biliyor ya... hatta yetinmemiş eklemiş...
bu tip reklamlar şuan rövaşta.

Rövaşta... Hani kendi dışında herkes salak ya...rövaşta yazsakta bu dangalak anlamaz ..bkz TDK

Bununla da kalmamış bizim çokbilir kardeşimiz...

bazı firmalar tüm sayfa reklam alanı kullanmak istiyor mafrafı karşılayıp sayfanın tamamına reklam ı veriyor. bundan ibaret "bu çalışmaların ne kadarı size ait..." buna net bir cevap alamaman doğal eğerki reel de tanışma imkanınız varsa veya da sana çalışmayı yollasın arkadaş bakarsın omu yapmış hazır mı bulmuş. burda herkes yapılan üzerinde yorum yapıyor. madem beğenmedin, ve arkadaşın yaptığınada inanmıyorsun, YORUM YAPMA

Yaaaa...Demekki bazı firmalar tüm sayfa reklam alanı kullanmak istiyor....... Bak bu çok ilginç...Hiç duymamıştım....Demek böyle firmalarda var...

Size söyliyecek iki sözüm var...

1) Öncelikle kullandığınız üsluba dikkat edeceksiniz....Arkadaşım... Sen gibi kelimeleri kullanırken daha dikkatli olmanızı tavsiye ederim. Tanımadığınız 3. kişilerle konuşurken kullandığınız kelimeler, seviyeniz ve tarzınızı göstereceği için daha dikkatli olmalısınız... Kimbilir belki yarın ya da öbürgün iş görüşmesine gittiğiniz kişi bu satırların yazarı olabilir...O yüzden yazdıklarımızı ''cevapla'' tuşuna basmadan önce lütfen bir kez daha okuyup o tuşa ondan sonra basalım.

madem beğenmedin, ve arkadaşın yaptığınada inanmıyorsun, YORUM YAPMA[/SIZE][/B]
..

Olur Baaşüstüne...bundan böyle yorum yapmadan önce size danışır....hatta danışmak ne kelime...icazet alır öyle Yorum yaparım...(Oysa ki daha yorum yapmamıştım) ( Sen şimdi icazetin ne olduğunu da anlamamışsındır...bkz.TDK türkçe sözlük)

Aklıma nerden geldi bilmiyorum ama öylesine geldi işte...sevdiğim bir üstadımın sıkça kullandığı bir söz ....

''Her alık kendince yitirir aklını''

Son düzenleme:

graphicshop

🏅Acemi Tasarımcı🏅
geçti geçti

Öncelikle bunların insert çalışmaları olduğunu belirtmeniz iyi olmuş...Zira bu yaşıma kadar hiç görmemiştim....teşekkür ederim

Üslubunuza gelince...çok sıkça karşılaştığım genel bir tepki rahatsızlığı...

Eleştirme...Soruşturma...cıssss

Oysaki daha eleştiri yazmamıştım bile...iyi ki eleştirmemişim..maazalah ne tür bir tepki alırmışım bilemiyorum...

Ulusal çapta 3 büyük, çizgi üzeri ajansta tam 12 yıl boyunca çaycılık ve ofisboyluk dışında tüm kademelerde çalışma hayatı olan...İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi, Sanat Tarihi mezunu olan....Reklam sektörüne 1980'li yıllarda hasbelkader bulaşmış ...ve hala bu illetten kurtulamayan birine insert'ün ne demek olduğunu öğrettiğiniz için; ben teşşekkür ederim.

Öncelikle bir özür borçluyum...bu insertlerin...kurumsal olmadığını, lokal merketler için hazırlandığını anlayamadığım için...

Ben çalışmalarınızı görünce, ilgili kuruluşların insertler için yaptırdığı çalışmalar olduğunu düşündüğümden, böylesi bir soru manzumesi oluşturmuş idim; ancak siparişveren ortaya çıkınca tüm soru ve şüphelerimi geri alıyorum...Lokal bir market....ve de beklenti düzeyi bu...Bu beklentiye verilen iş de budur...Hakkını teslim ediyorum.

Gelelim ikinci konuya

Bu arkadaşımız çok biliyor ya... hatta yetinmemiş eklemiş...

Rövaşta... Hani kendi dışında herkes salak ya...rövaşta yazsakta bu dangalak anlamaz ..bkz TDK

Bununla da kalmamış bizim çokbilir kardeşimiz...

Yaaaa...Demekki bazı firmalar tüm sayfa reklam alanı kullanmak istiyor....... Bak bu çok ilginç...Hiç duymamıştım....Demek böyle firmalarda var...

Size söyliyecek iki sözüm var...

1) Öncelikle kullandığınız üsluba dikkat edeceksiniz....Arkadaşım... Sen gibi kelimeleri kullanırken daha dikkatli olmanızı tavsiye ederim. Tanımadığınız 3. kişilerle konuşurken kullandığınız kelimeler, seviyeniz ve tarzınızı göstereceği için daha dikkatli olmalısınız... Kimbilir belki yarın ya da öbürgün iş görüşmesine gittiğiniz kişi bu satırların yazarı olabilir...O yüzden yazdıklarımızı ''cevapla'' tuşuna basmadan önce lütfen bir kez daha okuyup o tuşa ondan sonra basalım.

..

Olur Baaşüstüne...bundan böyle yorum yapmadan önce size danışır....hatta danışmak ne kelime...icazet alır öyle Yorum yaparım...(Oysa ki daha yorum yapmamıştım) ( Sen şimdi icazetin ne olduğunu da anlamamışsındır...bkz.TDK türkçe sözlük)

Aklıma nerden geldi bilmiyorum ama öylesine geldi işte...sevdiğim bir üstadımın sıkça kullandığı bir söz ....

''Her alık kendince yitirir aklını''

Geçti geçti hadi geceleri ağrı yaparsa buz koy ama üzerinde fazla bekletme kızarır:kiss1:

Nihat BAYSAL

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
çalışmaların oldukça güzel...eline sağlık