Bunlar gerçekten insert çalışmaları
Öncelikle bunların insert çalışmaları olduğunu belirtmeniz iyi olmuş...Zira bu yaşıma kadar hiç görmemiştim....teşekkür ederim
Üslubunuza gelince...çok sıkça karşılaştığım genel bir tepki rahatsızlığı...
Eleştirme...Soruşturma...cıssss
Oysaki daha eleştiri yazmamıştım bile...iyi ki eleştirmemişim..maazalah ne tür bir tepki alırmışım bilemiyorum...
Ulusal çapta 3 büyük, çizgi üzeri ajansta tam 12 yıl boyunca çaycılık ve ofisboyluk dışında tüm kademelerde çalışma hayatı olan...İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi, Sanat Tarihi mezunu olan....Reklam sektörüne 1980'li yıllarda hasbelkader bulaşmış ...ve hala bu illetten kurtulamayan birine insert'ün ne demek olduğunu öğrettiğiniz için; ben teşşekkür ederim.
Öncelikle bir özür borçluyum...bu insertlerin...kurumsal olmadığını, lokal merketler için hazırlandığını anlayamadığım için...
Ben çalışmalarınızı görünce, ilgili kuruluşların insertler için yaptırdığı çalışmalar olduğunu düşündüğümden, böylesi bir soru manzumesi oluşturmuş idim; ancak siparişveren ortaya çıkınca tüm soru ve şüphelerimi geri alıyorum...Lokal bir market....ve de beklenti düzeyi bu...Bu beklentiye verilen iş de budur...Hakkını teslim ediyorum.
Gelelim ikinci konuya
arkadaşım bence sen elinie hiç insört alıp bakmıyorsun.
Bu arkadaşımız çok biliyor ya... hatta yetinmemiş eklemiş...
bu tip reklamlar şuan rövaşta.
Rövaşta... Hani kendi dışında herkes salak ya...
rövaşta yazsakta bu dangalak anlamaz ..bkz TDK
Bununla da kalmamış bizim çokbilir kardeşimiz...
bazı firmalar tüm sayfa reklam alanı kullanmak istiyor mafrafı karşılayıp sayfanın tamamına reklam ı veriyor. bundan ibaret "bu çalışmaların ne kadarı size ait..." buna net bir cevap alamaman doğal eğerki reel de tanışma imkanınız varsa veya da sana çalışmayı yollasın arkadaş bakarsın omu yapmış hazır mı bulmuş. burda herkes yapılan üzerinde yorum yapıyor. madem beğenmedin, ve arkadaşın yaptığınada inanmıyorsun, YORUM YAPMA
Yaaaa...Demekki bazı firmalar tüm sayfa reklam alanı kullanmak istiyor....... Bak bu çok ilginç...Hiç duymamıştım....Demek böyle firmalarda var...
Size söyliyecek iki sözüm var...
1) Öncelikle kullandığınız üsluba dikkat edeceksiniz....
Arkadaşım...
Sen gibi kelimeleri kullanırken daha dikkatli olmanızı tavsiye ederim. Tanımadığınız 3. kişilerle konuşurken kullandığınız kelimeler, seviyeniz ve tarzınızı göstereceği için daha dikkatli olmalısınız... Kimbilir belki yarın ya da öbürgün iş görüşmesine gittiğiniz kişi bu satırların yazarı olabilir...O yüzden yazdıklarımızı ''cevapla'' tuşuna basmadan önce lütfen bir kez daha okuyup o tuşa ondan sonra basalım.
madem beğenmedin, ve arkadaşın yaptığınada inanmıyorsun, YORUM YAPMA[/SIZE][/B]
..
Olur Baaşüstüne...bundan böyle yorum yapmadan önce size danışır....hatta danışmak ne kelime...icazet alır öyle Yorum yaparım...(Oysa ki daha yorum yapmamıştım) ( Sen şimdi icazetin ne olduğunu da anlamamışsındır...bkz.TDK türkçe sözlük)
Aklıma nerden geldi bilmiyorum ama öylesine geldi işte...sevdiğim bir üstadımın sıkça kullandığı bir söz ....
''Her alık kendince yitirir aklını''