Umut ediyorum bunları yazmakta zaten geç kalmışımdır. Az bir sürede zaten "ne yapıyorum ben?" diyerek, silkinip kendinize gelmişsinizdir. Gerçekten "kaçacak!" kadar zor durumda mısınız? Bu deyimime alınmayın lütfen, dost acı söyler... Hepimiz bir şeylerin mücadelesini veriyoruz. Çünkü insanız... böyle bir düzenimiz var, bir şeyleri isteriz ve istediğimiz şeyler bize aşılması gereken engelleri yanında getiriyor. Düşünün bakalım, ne kadar zor durumdasınız? Savaştasınız düşmanla burun buruna savaşıyorsunuz siper diye birşey yok arada mesafe yok çünkü, öleceksiniz garanti ve savaşıyorsunuz... Bu durumdan kaçan tek bir Çanakkale şehidi, gazisi olsaydı ben bunları yazamıyordum... Sizi öldürebilirler, sizi çok sevdiğiniz uğruna çabalar sarfettiğiniz insanlar sizi öldürebilirler; sizi yanlış anlıyorlar ya da hiç anlamıyorlar... elbette arada anlayan var ama sizi öldürebilirler... Şükürler olsun Atatürk bunu bildiği halde kaçmadı. Haydi basite inelim,çok fazla borcunuz var, işsizsiniz avukatlar sıralanmış, yanmışsınız tabir-i caizse sizinle beraber sevdikleriniz de zarar görebilir... bu durumda değilsiniz sanmıyorum, insan böyle bir durumda işi bırakmayı göze alamaz... çünkü asıl böyle bir durumda insan en iyi bildiği şeyi yapmalı ki kazanabilsin... Evet bu işi neredeyse aşağılıyorlar bu doğru... Siz senelerinizi veriyorsunuz bir şeyleri yapmak için insanlar bir kaç saniyede harcıyor... Sizin için bu iş bu kadar basit mi yani, seneleri o birkaç saniyeye feda edebilecek misiniz? Yoksa kalacak mısınız? Sızlanmayı bırakıp, ne olursa olsun en iyi bildiğiniz şeyi, yapıp bitirdikten sonra gururla baktığınız işinizi bırakacak mısınız? Bu kadar basitse yaptığınız iş sizin buyrun bırakın, kaçmak hepimizin hakkı insanız nihayetinde... Tek dileğim tüm insanlık için insan onurunu bırakmasın, doğru bildiği şeyi sonuna kadar haykırabilsin. Gerekirse günlerce işsiz kalsın, aç kalsın, ama çalışsın çalışmaya devam etsin en iyilerden olsun... en iyilerden olsun ki karşısında gık diyemesinler... Doğruları en iyi söyleyebilen insanın çoğu zaman konuşmasına bile gerek kalmaz, kelimelere gerek duymadan anlaşılmak güçlü duruşu gerektirir. Güçlü duruş kendine güvendir. Kendine güvenen insan başkasının ne dediğine bakmaz, doğruyu bulur; çok konuşana da bir şekilde buldurur. Çok sevdiklerimdensiniz grafikerler.net ailesi içinde... lütfen pes etmeyin, çok bilmişlere verilecek çok cevap var... deli olun ya da akıllı nasıl daha iyi yapıyorsanız, kendiniz olun ve devam edin. Değmez beş para etmez laflara, hiiiiiç değmez...Çalışmanız hakkında yorum yapmıyorum, desteklemediğim ellerinize sağlık demeyecek oluşum gün gibi ortadadır sanırım. Bu arada hayatım boyunca gördüğüm en güçlü isimlerden birine sahipsiniz... ONUR KARADAĞLI ad başka, soyad başka; böyle gümbür gümbür; ben olsam ayna karşısınıza geçer ben ONUR KARADAĞLIYIM diye gürlerdim, belki faydası olur sahip olduğum potansiyel gücü bana anlatırdı.