Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
eşiniz işinde ilerlemek istediği için artık asla bebek istemediğini söylese ne yapardınız?ona saygı gösterir ve yardımcı mı olurdunuz?yoksa tak sepeti koluna herkes kendi yoluna mı derdiniz?
eşim sonsuza kadar kariyer peşinde koşmayacaktır.duygularına hitap edip mantıklı bir şekilde ikna etmeye çalışırım. bu da zaman gerektiren bişey olsa gerek. değilse bu konudan dolayı evliliğimi bitirme yoluna gitmem. ki evliliği bitirmek için de bir sebep olmamalıdır bu.
aman aman bi ekonomik kaygım yok, 2. bebegi istedigim andan itibaren freelance çalışıyorum, (3 aylık bir kız)) keşke oglum doğmadan bu kararı alsaydım.
Tabıkıde cocuk ıstemıyor dıye tak sepetı koluna demekle ıs bıtmez.Mutlaka ortak bı nokta bulunur.Ya kım dayanabılırkı cocuksuz bı ewlılıge hemen olcak dıye bı kaıdede olamaz,ılerde o da ısteyecektır buna ınanıyorum.Esının burda sabır gostermesını beklemek gerekcek...
çocuk iktidar çekişmeleri arasında sağlıklı büyümez bence...önce sağlıklı bi ortam hazırlanmalı...hedeflerin ne kadar uzak olduğu ve ne kadar ertelenebileceği önemli...
bir bayanın yapacağı ilk iş annelik olmalı, sonra kariyer diyorum çünkü toplumun temelini oluşturan aslında bayanlardır İyi yetişmiş bir çocuk, çok gelişmiş bir ülke demektir...
iş sahibi olan kültürlü bir kadın çocuğuna da daha verimli olur bence...ona kaliteli bir hayat sunabilir ve ona belki az ama daha kaliteli zaman ayırabilir...önemli olan sevgiyi hissettirebilmek...