Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

ismini koyamadım

cengiz669

♾️Grafik Gurusu♾️
bu çalışma hazır bir fotoğrafı program aracılığı ile direk vektörele çevrilmiş hissi uyandırdı bende ama umarım yanılıyorumdur... eline sağlık...

Irmak:)

🌟Usta Tasarımcı🌟
inan beni çok üzdün bunu photoshopta pen tool aracını kullanarak yaptım kimseyi kandırma gibi bir niyetim olmadı olmayacakta

cengiz669

♾️Grafik Gurusu♾️
üzdüğüm için özürdilerim ama zaten bunu böyle yapmışım diyip nokta koymadım sadece bende böyle bir his uyandırdığını söyledim... sadece bir his yanii... yanılabilirim... tekrar eline sağlık...

efoja

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
birderindeniz.blogcu.com
Irmak'cığım bu çizimin bir tablet ya da yazıcı firmasına ait bir reklamda yer alıp almadığı konusunda bilgi verir misin? Çünkü gerçekten bir anda aklıma geldi. Bir dergide ben bunu görmüş olmalıyım. Emin olamıyorum...

blueden

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Sevgili efoja ve cengiz'e katılıyorum...Çünkü bende emin olmadan yorum yapmak istemedim banada çok tanınmış bir yerde görmüş hissi verdi fakat kaynak göstermeden bu soruyu size sormayı uygun bulmadım...Eğer sizin içinde sorun olmazsa çalışma dosyası elinizde ise yüklermisiniz?...Böylelikle bu soru işaretleri kalmış olucak.
Yanlış anlamayın çalışma gerçekten güzel, bu sorular cevap buldugunda yorumlarımıda belirticem.

Çalışmalarınızı da inceledim, siz yapmış olabilirsiniz ama emin olmak istiyorum o yüzden...Eğer siz yapmışsanız elinize sağlık, başarılı bir çalışma olmuş derim.

Kolay gelsin.

Son düzenleme:

efoja

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
birderindeniz.blogcu.com
neyse zorlamayalım... ben eminim bu çalışmayı gördüm... derginin adına kadar söylerdim değmez... sadece kendime kızıyorum çünkü bu çizimi çok incelemiştim... nasıl oldu da unuttum... sağol Irmak... seninle gurur duymuştum yaşı daha 17 diye... şimdi hayal kırıklığı yaşıyorum. bravo istediğin bu olmalı: :alkis::alkis::alkis::alkis::alkis:

kasta095

👑Efsanevi Grafiker👑
bu çalışma hazır bir fotoğrafı program aracılığı ile direk vektörele çevrilmiş hissi uyandırdı bende ama umarım yanılıyorumdur... eline sağlık...

Irmak'cığım bu çizimin bir tablet ya da yazıcı firmasına ait bir reklamda yer alıp almadığı konusunda bilgi verir misin? Çünkü gerçekten bir anda aklıma geldi. Bir dergide ben bunu görmüş olmalıyım. Emin olamıyorum...

Sevgili efoja ve cengiz'e katılıyorum...Çünkü bende emin olmadan yorum yapmak istemedim banada çok tanınmış bir yerde görmüş hissi verdi fakat kaynak göstermeden bu soruyu size sormayı uygun bulmadım...Eğer sizin içinde sorun olmazsa çalışma dosyası elinizde ise yüklermisiniz?...Böylelikle bu soru işaretleri kalmış olucak.
Yanlış anlamayın çalışma gerçekten güzel, bu sorular cevap buldugunda yorumlarımıda belirticem.

Çalışmalarınızı da inceledim, siz yapmış olabilirsiniz ama emin olmak istiyorum o yüzden...Eğer siz yapmışsanız elinize sağlık, başarılı bir çalışma olmuş derim.

Kolay gelsin.

bu çalışma sanırsam 5 gün önce eklenmiştı...gördüğüm zaman arkadaşların yapılan yorumlara katılıyorum. hivesiniz kırmak istemiyoruz...
anca bu çalışmaa fazla emek vermemişsiniz. Eğer Pen tool kullandıysanız o zaman siz photoshop pofessionel olarak kullanıorsunz... en çok zor arac Pen Tool... düzgün, temiz kullanması için çok zaman ayırmak lazım.....

her grafiker gibi umarim bu çalışnanın psd dosya kayit etmişsiniz... yapılan çalışmayi layerleri acaba görmek mümkün mu, beni çok meraka sardı. çalışmayi incelemek isterdım

kolay gelsin. saygılar

Irmak:)

🌟Usta Tasarımcı🌟
buyrun psd si baz aldığım fotoğrafta layerlarda pathlerde mevcut buda yazdığım son mesajdır bana kattıklarınız ve öğrettikleriniz için her birinize ayrı ayrı teşekkür ederim

fairylike

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.facebook.com
ya arkadaşlar benzemiş olabilir ben inanmıyorum öyle birşey olduğuna tabi ki görmek istemeniz normal ama fazla yüklenildiğini düşünüyorum benim de böyle şeyler başıma geldi çalıntı dediler senin yaptığına inanmıyoruz dediler bunlar gerçekten insanın sinirni bozabiliyor,ben biliyorum ne yaptığımı.ama direk sen yapmadın ifadesi de yok ırmak niye son mesajın olsun ki. böyle şeyler oluyor.tabi ki görmek istenilebilir çalışmanın gerçeği olabilir bunlar büyütmeye hiç gerek yok bence işte koymuşsun bitti gitti.hevesini sakın kırma.çalışmalarını görmek isterim hep burda

efoja

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
birderindeniz.blogcu.com
Sevgili Irmak, mektup gibi oldu bu ama ortamı biraz yumuşatalım dedim:) ben gerçekten ilk gördüğümde gurur duydum, sonradan hatırladım ama reklamı... psd ni indiriyorum, ancak doğru söyleyip söylemediğini anlamak için değil... o çizimi o kadar çok beğenmiştim ki zamanında bakalım ben çizmeye kalksaydım nasıl çizerdim? nerede eksik yapardım? çünkü seninki tam olmuş. Bence sen gitme bir yere... Kal, bizim de senden öğreneceklerimiz vardır... hele haklıysan ki ben inanıyorum... göğsünü gere gere kal :)
Eğer arada kırıcı olduysam ki oldum biliyorum, ben herkesin önünde özür diliyorum ama gerçekten duyulan gururdan sonra hayal kırıklığı fena etki yapıyor.

blueden

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Sevgili ırmak şimdi psd dosyanızı indirdim ve inceliyorum amacımız sizi kırmak değildi zaten çalışmanızın bu kadar güzel oldugunu ve sizin yapabileceginize inanmasam ve gurur duymasam istemezdim sadece şahsi olarak ben bu çalışmayı gördügüm için emin olmak istedim...Eğer sizi kıracak birşey yaptıysam özür dilerim...Çalışmanız gerçekten başarılı ama referans kullandıgınızı belirtmeliydiniz diye düşünüyorum...böyle bir sorunun olmaması için, onun dışında geçekten hoş ve güzel bir çalışma olmuş elinize sağlık...Bu son mesajım diyerek gitmek size yakışmaz aksine sizi yeni çalışmalarınızla ve daha iyi çizimlerle görmek isterim.
Çalışamanızı şimdi detaylıca inceleyecegim.

6882.png

Tebrikler, emeğinize sağlık.

Kolay gelsin.